Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına gelen yorumlara yanıt veren Özge Ulusoy, Berat Albayrak ile olan aşk dedikodularını kesin bir dille yalanladı. Özge Ulusoy kendisine ” Ateş olamayn yerden duman çıkmaz” yorumu yapan takipçisine ” Çıkar hemde hiç olamadan” cevabı verdi.

‘SPAM ATARIM’

Özge Ulusoy, dün akşam sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Bir kullanıcı fotoğrafın altına, “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” yazması üzerine ünlü manken, “Çıkar hem de hiç olmadan! Siz de yaşayın da görün. Şimdi usulca hesabı terk edin. Malum yüksek takipçili birinden spam yemek istemezsiniz” diyerek sert tepki gösterdi.

Berat Albayrak Özge Ulusoy haberleri için Tele1 ve Cumhuriyet’e mahkemeden engelleme kararı

“EĞİTİM ŞART”

Aynı kullanıcı bu kez, son dönemdeki iddialar üzerinden çirkin bir benzetme yaptı. Bu yoruma da cevap veren Ulusoy, “Bu saçmalığına inanmak düşük zeka seviyesi zannımca. Eğitim şart, benden söylemesi” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

NE OLMUŞTU?

Ekşi Sözlük’te açılan “Berat Albayrak Özge Ulusoy ilişkisi iddiası” başlığı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın talebi üzerine kaldırılmıştı. Ekşi Sözlük’teki ‘Berat Albayrak – Özge Ulusoy ilişkisi iddiası’ başlıklı içeriğe erişmek isteyen kullanıcıların karşısına mahkeme kararı çıkıyordu.

BERAT ALBAYRAK’IN BASIN MÜŞAVİRİNDEN İDDİALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşaviri Berber, Bakan Albayrak’a yönelik iddialarla ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı. Berber Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde Sayın Bakanımıza yönelik gündeme getirilen çirkin ve ahlaksız iftiralara karşı tüm hukuki haklar kullanılmaktadır.

Bu kapsamda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına, ilgili paylaşımlarla ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur.”

Editör: TE Bilişim