Şarkıcı Petek Dinçöz, Temmuz 2014'te Boğaz'da görkemli bir düğünle iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Bir oğulları olan ünlü çift, sekiz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdı. Mahkemeye başvuran çift, tek celsede boşandı.

Petek Dinçöz boşanma kararını sosyal medya hesabından şu ifalerle duyurmuştu:

"Sn.Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle..."

Sacit Aslan, kişisel internet sitesinde “Petek Dinçöz’ün Sığındığı Liman” başlığıyla yayınladığı yazısında olaya ışık tuttu.

“Can Tanrıyar’ın yarattığı kasırgalardan kurtulmak için sığındığı Serkan Kodaloğlu limanı Petek Dinçöz’ün gemisi için epeyce küçük maalesef.” ifadelerini kullanan Aslan’ın yazısının tamamı şu şekilde:

“Petek Dinçöz ilk sahne sınavını 2000’li yılların başında Günay’da vermiş, sonrasında da Taksim Maksim gazinosunun kapanmadan önceki son programında assolist olarak sahneye çıkmıştı.

Televizyoncu sevgilisi Can Tanrıyar, Petek'in şöhret olması ve tüm rakiplerini geçmesi için tüm imkanlarını sonuna kadar kullanmış, elindeki medya gücü ile tüm kapıların sonuna açılmasını sağlamış ve her hafta dakikalarca yer aldığı Televole programı başta olmak üzere Petek'in assolistliği tescillenmişti.

Dinçöz aslında kendi jenerasyonu içinde dikkat çeken biri olduğunu bilerek ve kendine sağlanan önemli avantajların güdümü ile çok kısa bir sürede assolist olmasının bedelini, kendisinin buralara gelmesinde nazım rol oynayan kişinin darp, şantaj ve tehditlerine yıllarca maruz kalarak ödeyeceğini tahmin edemezdi.

Yıllarca alkol sorunu ile boğuşan Tanrıyar'ın her dediğine tamam diyen, kötü muameleye daha fazla dayanamayan Dinçöz bir süre sonra pes etmiş ve ilişkisine nokta koyup kendi ayakları üstünde durmaya karar verince olanlar olmuş ve Tanrıyar'ın baskıları sonucu bir anda her yerden amborga yemişti hatta Petek’in adını telaffuz eden düşman ilan ediliyor yalan haberlere ve iftiralara hedef oluyordu.

Sıkıntılı günlerden sonra ani bir kararla Serkan Kodaloğlu ile evlilik kararı alan Petek Dinçöz'ün, yaşadığı sıkıntılı günlerden sonra sığınacak bir liman olarak gördüğü eşi Serkan Bey bırakın liman olmayı “kayıkhane” olmayı bile beceremedi Petek Dinçöz’e.

Kameralara mutlu aile babası olarak görüntü veren Serkan Kodaloğlu Bey, Can Tanrıyar’ın tamiri ve telafisi kolay kolay mümkün olmayan yıkıcı, onur kırıcı saldırılarını sineye çekip sessizce izlemekle yetinirken evliliğinin içten içe dağılmaya gittiğinin farkında mıydı acaba?

Dinçöz; eşinin her kavgada geçmişini yüzüne vurduğundan şikayet ediyordu. Bir süredir çatırdayan bu evliliğin kahramanlarının geçtiğimiz günlerde boşanma karar aldığı yazıldı tüm medyada.

Umarım çocukları için barışırlar. Ancak boşanma gerçekleşirse en büyük yarayı yine Petek Dinçöz almış olacak.

Can Tanrıyar’ın yarattığı kasırgalardan kurtulmak için sığındığı Serkan Kodaloğlu limanı Petek Dinçöz’ün gemisi için epeyce küçük maalesef…”

Editör: TE Bilişim