Songül Karlı paylaştığı fotoğrafla olay yarattı. Bikinili pozunu Instagram hesabından paylaştı ancak Songül Karlı’ya eleştiriler de geldi. Peki, Songül Karlı bikinili fotoğraf paylaşamaz mı? Bugün de Songül Karlı’ya Molatik olduk…

Sunuculuğa göz kırptı

1990’ların başında ünlenen bir isimdi Songül Karlı. Sesiyle büyülemiş, albümler çıkartmış, büyük hayran kitlesi edinmişti. 2000’lere geldiğimizde ise türkücü kişiliğinin yanına bir de sunuculuğu eklemişti. Evlilik programı sunmaya başladı.

Oldukça da başarılıydı

"Sunuculuğu nasıl yapacak?" derken bir baktık her yerde Songül Karlı konuşuluyor. Evlilik programı oldukça başarılı olmuş, genci yaşlısı onu konuşur olmuştu. Ancak başarısı uzun soluklu olamadı. Evlenince sunuculuğu bıraktı.

Sessizliğe büründü

Evlilik onu bana kalırsa olumsuz etkiledi. Hem müzik kariyeri hem de televizyon kariyerine ara verdi. Uzak kalmayı tercih ettiği camia onun peşinden geliyordu ister istemez. Sadece kariyerini etkilemedi, yaşadıkları da oldukça zor zamanlardı. Kocasıyla yaşadığı sıkıntıları magazin dünyasından takip ettik.

Sosyal medyada aktif

Bu kadar sorunu bir kenara bırakırsak Songül Karlı kendini ifade etmek için Instagram’ı kullanmaya başladı. Gayet olumlu bir hareketti yaptığı, çünkü sıkıntılarını böylelikle atabiliyordu.

Herkesi şaşırttı

Uzun süredir geri planda kalan Songül Karlı paylaştığı fotoğrafla olay yarattı. Çektirdiği bikinili fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Herkes de "Aaaa Songül Karlı bikinili" diyerek Instagram adresine koştu.

Ne kadar meraklısı varmış

Tamam bir dönem Youtube’da özellikle olay yaratan videosu vardı Songül Karlı’nın. Oğlunun da bu durumdan rahatsız olduğunu biliyoruz, hatta bir defasında "Anne YouTube'a giriyorum Allah aşkına yapma hep bir yerlerin konuşuluyor" şeklinde tepki gösterdiği biliniyor. Ancak Songül Karlı’yı bikinili görmek isteyen ne kadar meraklı kişi varmış, bunu da görmüş olduk.

Bikinili fotoğraf paylaşamaz mı?

Gayet hakkı Songül Karlı’nın bikinili fotoğraf paylaşması. Sonuçta hesap kendi hesabı ve kararlarını alabilen bir kadın. Oğlunun sözleri kulağında küpedir belki, bunu bilemeyiz ama eleştirmek veyahut olumsuz bir cümle sarf etmek bize düşmez.

Hasan Şaş’ın dediği gibi;

“Hagi 100 tane vurunca bir şey yok, biz bir tane vurduk ooouuvvv”

Editör: TE Bilişim