Survivor'a damga vuran Evrim Keklik 'Survivor Panorama' programına katıldı. Yarışma boyunca sürekli tartışma yaşadığı Nisa hakkında konuşan Evrim, "Nisa, Survivor'da sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı" dedi. Evrim'in Nisa hakkındaki bu yorumu ise kafaları karıştırdı.

Evrim Keklik, yarışmanın en başından beri Gönüllüler takımında birlikte olduğu ancak iyi anlaşamadığı Nisa'nın elenmesinin ardından Twitter hesabından peş peşe paylaşım yapmıştı.

Evrim, isim vermeden şunları yazdı: "Hadise ne demiş 'Her şey burada bitti toparlan gidiyorsun.' Biz Türkler nasıl diyoruz 'Bu işler parayla değil sırayla."

Surivivor'a gerek yaşadığı tartışmalar gerek son dönemdeki performansıyla damga vuran Evrim Keklik, çeyrek finalde elenen ilk yarışmacı oldu. Dün 'Survivor Panorama'ya katılan Evrim, yarışma boyunca yaşadıkları ve özellikle Nisa ile arasında geçenlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Nisa konusuna açıklık getiren Evrim, "Nisa sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı. Hiçbir olayın içine girmedi, kimseyle problem yaşamadı. Çünkü onun yerine başkaları problem yaşıyordu. Cemal Can ve Yasin onu korumasaydı o dişe diş tartışsaydı benim kadar güçlü zaten kalamazdı" dedi.

Geçtiğimiz günlerde attığı tweet nedeniyle gündeme gelen ve bu sözleri Nisa için söylediği düşünülen Evrim, gerçeğin öyle olmadığını dile getirdi.

Yarışmacı, "Benim attığım 'parayla değil, sırayla' mesajı Nisa için değildi. Dikkatli bakıldığında benim attığım tweet elenmeden daha önceydi. Ben o zaman kimin elendiğini bilmiyordum. Genel bir mesajdı o ben nereden bilebilirim kimin eleneceğini" dedi.

Editör: TE Bilişim