Ebru Gündeş

Ünlü olmadan önce 21 Mart 1990 tarihinde Hamdi Vardar'la evlenen Gündeş, daha 16 yaşındaydı. Eşinden ihanet ve şiddet gördüğünü söyleyerek 6 ay sonra boşandı.

Muazzez Ersoy

Ünlü olmadan önce daha 16 yaşındayken, 1976 senesinde evlendiği eşinden Ender adında bir oğlu olan Muazzez Ersoy iki yıl sonra boşandı. Eşinden ayrıldıktan sonra müzik dersleri aldı ve kariyerine yoğunlaştı.

Yeşim Salkım

İlk evliliğini 1989 yılında Mustafa İmre ile yaptı ve bu evliliğinden 1990 senesinde kızı Gizem doğdu. Sonrasında ise ünlenen şarkıcı ilerleyen zamanlarda 3 evlilik daha yaptı.

Muazzez Abacı

20'li yaşlarından önce polis memuru olan Abdurrahman Abacı ile evlenen Muazzez Abacı, 1969 senesinde anne oldu. Doktor olan kızı Saba'yı dünyaya getirdikten bir süre sonra da eşinden boşandı. O da ilk eşinin soyadını kullanan ünlülerden.

Hülya Avşar

Avşar kızı ünlenmeden önce 1979 senesinde daha 16 yaşındayken Hatay'ın pamuk tüccarlarından birinin oğlu olan Mehmet Tecirli ile evlendi. O zamanlar Mehmet Tecirli üniversite öğrencisi olduğundan devamlı birlikte olamayan Avşar ve Tecirli çifti, evliliklerini erken yaşta yaptıklarını anlayıp 1982 senesinde boşandı.

Sezen Aksu

Sezen Aksu 18 yaşındayken Hasan Yüksektepe ile yaklaşık 1 sene devam eden bir evlilik yaptı. 20 yaşına girince, müzik kariyerinde daha albüm yapmadan önce Ali Engin Aksu ile evlendi. Minik serçe "Aksu" soyadını bu evliliğinden alsa da bu evliliği de uzun sürmedi.

Demet Akbağ

Meşhur olmadan önce muhasebeci İskender Akbağ ile evlendi. Yaklaşık 3 sene evli kalan oyuncu sonra eşiyle yollarını ayırdı. Ayrıldığı zaman ünü yakalamaya başladı. Bu sebeple onu bu soyadıyla tanımaya devam ediyoruz.

Serpil Çakmaklı

16 yaşındayken 1978 senesinde Mert Çakmaklı ile evlendi. Boşanma dönemi ünlü olduğu döneme rastladı bu sebeple, diğer meslektaşları gibi evli olduğu eşinin soyadını kullanmak zorunda kaldı.

Özcan Deniz

1990 senesinin başında Almanya'da "Sıla Geceleri" isimli sahne programında tanıştığı Handan Deniz ile 1992 senesinde evlenen Özcan Deniz, bir süre sonra İstanbul'a yerleşti. Eşi Almanya'da kalan Özcan ünlü olduktan tam 11 sene sonra eşinden boşandı.

Mahsun Kırmızıgül

Daha ünlü olmadığı dönemde, yani 1989 senesinde İstanbul'a yerleşen Mahsun Kırmızıgül 20 yaşına geldiğinde Fatih'te oturan Gölgem Hanım ile evlendi. 1 sene evli kalan Kırmızıgül'ün bu evliliğinden Mahmut isminde bir oğlu var.

Editör: TE Bilişim