TRT'nin klasik komedi dizilerinden Yedi Numara'nın dijital bir yayın platformu için yeniden çekileceği iddia edildi.

2000'li yıllara damga vuran 'Yedi Numara' dizisinin yeniden çekildiği ileri sürüldü.

İddianın sahibi ise Snob Magazin yazarı Arif Hür. 

'7 Numara dizisi yeniden mi çekiliyor?  ' başlıklı bir yazı kaleme alan Hür, "Kulislerde konuşulanlara göre; Yedi Numara dizisinin bu potansiyelini gören yerli bir dijital platform sahibi, efsane diziyi yeniden çekmek için harekete geçmiş" ifadesini kullandı.

Hür yazısında şunları kaydetti:

"2000-2003 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan komedi türündeki 'Yedi Numara' dizisi halen hafızalardaki tazeliğini koruyor. Hatırlarsanız karantina günlerinde dizinin tekrar bölümleri TRT 1'de ekrana gelmişti. Yedi Numara, reytinglerde güncel pek çok dizi ve programları geride bırakarak üst sıralarda yer almayı başarmıştı.

Üniversite eğitimi almak için çeşitli yörelerden gelmiş 4 şehirli kız ve 2 taşralı erkek öğrencinin ve bunların peşine takılan 1 taşralı işsizin, sosyal ve kültürel yönden farklılıklarına değinilen dizinin ciddi bir hayran kitlesine sahip olduğunu biliyoruz.

Yedi Numara dizisine ait sahnelerin sosyal medyada sıklıkla paylaşıldığı ve ciddi bir etkileşim aldığını da aşikâr.

Kulislerde konuşulanlara göre; Yedi Numara dizisinin bu potansiyelini gören yerli bir dijital platform sahibi, efsane diziyi yeniden çekmek için harekete geçmiş.

Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine Sihirli Annem, Leyla İle Mecnun ve Çocuklar Duymasın gibi dizilerin yeniden çekildiğini biliyoruz. Benzer bir durum Yedi Numara dizisi için de söz konusu.

'ÇOK RİSKLİ'

Dizide 'Haydar' karakterini canlandıran Okan Selvi, 'Yedi Numara'nın yeniden çekilmesini isterim ama bu çok riskli. 20 yıl önce tutmuş bir projeyi 20 yıl sonra çekmeye kalkmak çok zor' demişti.

Velhasıl kelam; Yedi Numara'nın yeniden çekilebileceği kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Kısa süre içerisinde tablo netleşecektir..."

Editör: TE Bilişim