AKP lideri Sn. Erdoğan bir seçim manifestosu yayımladı ve “Ahdim olsun ki” diye başladı.

Ahdim olsun ki, enflasyonu düşüreceğim. Ahdim olsun ki, faizleri indireceğim. Ahdim olsun ki, cari açığı azaltacağım. Ahdim olsun ki, daha çok özgürlük sağlayacağım. Ahdim olsun ki….Vs. vs

Sanırsınız ki Sn. Erdoğan, ilk defa iktidar olacak ve ülkeyi yönetecek.

16 yıldır ezici bir çoğunlukla, “dediğim dedik, çaldığım düdük” anlayışıyla ülkeyi yöneten siz değil miydiniz? Manifestonun anlamı: “Yapamadım, yapamadık, beceremedik, yönetemedik” değilse nedir?

Sn. Erdoğan ve ekibinin en büyük hatası söylenenleri asla kaleye almayışları, halkın ve fakir-fukaranın sesine kulak tıkayışlarıydı. Çiftçi ağlarken, emekli, işçi ve memur geçinemiyoruz feryatlarında iken; “Gözünüzü toprak doyursun, nankörlük yapmayın” çıkışlarıyla bu feryatları duymazdan gelmeleriydi.

Bu itirafname, sonunda bu feryatları duymalarıydı.

Ama sanırım iş işten geçti. 25 Haziran günü ya birileri derin bir “Ohhhh!” çekecek ya da “Eyvahhhhhh!” diyecek. Kazanan milletimiz ve demokrasimiz olsun inşallah.

AKŞENER’E TALİMAT VERMİŞ VE GİTMİŞ

İftiraya erken başladılar. Alman yetkili Türkiye’ye gelişinde Sn. Akşener ve Kılıçdaroğluna gerekli talimatı vermiş ve gitmiş. Bu nasıl bir iftira! İftiradan Allah’a sığınmak gerek.

Ey AKP’li ve yandaşları, AKP’nin vekilleri, başbakanı, bakanları; Avrupa ve ABD’li ilgili ve yetkililerle konuşmuyorlar mı? Elbette konuşacaklar, konuşmalılar, konuşmak zorunluluğundalar.

Bunu bilemeyecek kadar bön ve aptal mısınız? Devlet işleri bunu gerektirmez mi?

Sn. Erdoğan vekil bile olmadan Avrupa’yı dolaşmadı mı, kırmızı halılarla karşılanmadı mı?

Yoksa: “Kişi karşısındakini kendisi gibi bilir” Atasözü mü gerçekleşiyor?

İYİ PARTİ SÜRPRİZ YAPAR MI?

Her seçimin bir sürprizi vardır. Bu seçimlerin sürprizi neden İYİ Parti ve Sn. Akşener olmasın? AKP ve MHP tarafından bütün yolları kapatılmaya çalışılan İYİ Parti ve Sn. Akşener, kapatılan bütün kapıları açarak 24 Haziran’a yol aldı.

Görünen o ki, Sn. Akşener ve İyi Partiye muazzam bir ilgi ve sempati var. Aldığım haberlere bakılırsa Güneydoğu’dan da; İyi Parti ve Akşener muazzam oy alacak gibi.

AKP ve HDP arasında sıkışan ve bunalan bölge insanı, çareyi ve çıkışı Sn. Akşener ve İyi Parti’de aramakta. Bundan dolayı o bölgeden de iyi bir oy alınacağında şüphe yok.

Onun için bence 24 Haziran seçimlerinin sürpriz partisi, İYİ parti ve Sn. Akşener’dir. Bir tarafa not ediniz.

BEŞ SORU

1-Dolar ve Euro zirvede iken, seçimler olmasaydı, benzin ve Motorin fiyatları düşer miydi?

2-Seçimler olmasaydı EMEKLİYE iki bayramda 1.000 er TL ikramiye verilir miydi? Çünkü kaynak yok deniyordu.

3- Seçimler olmasaydı 65 yaş aylığı iki katına çıkarılır mıydı?

4-Durum vahim olmasaydı, düşürülen akaryakıt fiyatları tekrar zamlanır mıydı?

5- AKP iktidara gelirse bu verilenleri; vergi ve zamlarla misliyle tekrar alır mı?

Esen kalınız.