Sedat Peker, Türkiye gündemini sarsan videolarına devam ediyor.

Sedat Peker, son videosunda kolunu keseceğini söyleyerek "Yalan çıksın bileğimi kökünden keserim. Ağar, Mansimov'u öldürtmek için polisi şehit eden bir kişiyi Türkiye'ye getirdi" dedi.
Bir önceki videosunda olduğu gibi yine eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında konuşan Sedat Peker, Ağar'ın Azerbaycanlı iş adamı Mübariz Mansimov'u öldürtmek için polis katili bir kişiyi Türkiye'ye getirdiğini söyledi.

"AĞAR, MANSİMOV'U ÖLDÜRTMEK İÇİN POLİS KATİLİNİ TÜRKİYE'YE GETİRDİ

"Peker, Ağar'ın bir polisi öldüren kişiyi Mansimov'u öldürmek için Türkiye'ye getirdiğini de iddia ederek, şöyle konuştu:"Guli, devlet deport etti, Edirne'de organize şube müdürlüğü ile girilen çatışmada bir polisimiz şehit oldu, bu kişinin adamları yaptı, elde delil olmadığı için dava açamıyoruz dediler. Deport Türkiye'ye girmemek üzeredir. Ben o ülkenin başbakanını tanıyorum, Makedonya liderinin evinde misafir oldum, üç gün ihlalden deport aldım, onu kaldıramıyorum, ülkeye giremiyorum. Organize şube polisini öldüren, öldürdüğü devletin resmi yazısında, deport kararında olan kişiyi deportu kaldırıp Türkiye'ye getirtti derin devletimizin başı.

"YALANSA BİLEĞİMİ KESERİM"

Böyle bir şey yoksa bileğimi kökünden keserim. Parmaktan vazgeçtim, çolak Sedat olacağım. Bunu cumhurbaşkanı yapamaz, polis katili ya. Mehmet Ağar getirtti bunu. Niçin biliyor musunuz? Mansimov'u öldürmesi için. Oradaki yat limanının özelliğini biliyor musunuz, 40-50 metre büyüklüğündeki yatların yanaşabildiği o bölgedeki tek liman. Yani gemi büyüklüğünde yatlar. Yani 4, 5 ton kokainlerin getirileceği limanlar. Ya Mübariz orada, yaşayan bir insan.

"MANSİMOV DİŞLİ ÇIKTI"
Guli ne oldu biliyor musunuz? Ben Türkiye'de çok güçlüyüm, Mehmet Ağar'la aram iyiydi diyordu, ne oldu biliyor musunuz? Öldü. Bodrum'daki bu limanı küçümsemeyin. Değerinin bir milyar dolar olması önemli değil. 5 ton her gemide gelse her biri bir yat limanı alır. Mübariz dişli çıktı, uğraşıyor geri alacağım diye."

GULİ NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Azerbaycanlı Lotu Quli (Guli) lakaplı Nadir Salifov  Temmuz 2020’de Antalya'da bir otelde yemek yerken, arkadaşı tarafından başından tek kurşunla vurularak öldürüldü. Kaçan cinayet şüphelisi ise Denizli- Antalya karayolunda yakalandı.
Olay, Serik’e bağlı Boğazkent Mahallesi’nde bir otelin restoranında meydana geldi. Salifov, birlikte yemek yediği bir erkek arkadaşı tarafından başından tek kurşunla silahla vuruldu. Hastaneye götürülen Salifov kurtarılamadı. Kimliği açıklanmayan cinayet şüphelisi Antalya- Denizli karayolunda uygulama yapan polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.