Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan dikkat çeken açıklama geldi.

Yavaş açıklamasında, “Başkent Mobil Market ile Ramazan ayı sonuna kadar 25 ilçede hemşehrilerimizi uygun fiyatlı etle buluşturuyoruz. Cuma gününe kadar satışa devam edeceğimiz ilk durak olan Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı'nın ardından gelecek programımızı sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

RAMAZAN AYI SONUNA KADAR UYGUN FİYATLI SATIŞ 

Başkent Mobil Market’e dönüştürülen EGO otobüsü ile 25 ilçenin tamamında yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünleri şubat ayından itibaren Ankara halkına uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Tamer Eski, “Ankara Halk ekmek olarak yeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyoruz. Son zamanlarda kırmızı et ve beyaz et fiyatlarının ülkemizde artış göstermesi nedeniyle Ankaralı hemşehrilerimize destek olmak amacıyla fiyat indirimine gitmeyi uygun gördük. Tasarımını ve dönüşümünü gerçekleştirdiğimiz bu otobüsle, biz buna ‘Başkent Mobil Market’ ismini veriyoruz, şubat ayı başından Ramazan ayı sonuna kadar Ankara’nın 25 ilçesinde uygun fiyatlı kırmızı et ve beyaz et satışı gerçekleştireceğiz” dedi.

Editör: Ali Özyiğit