Muğla'nın Marmaris ilçesi büyük bir depremle sallandı. Akşam sularında saat 18.38'de yaşanan 5,4 büyüklüğündeki deprem çoğu il ve ilçelerden de hissedildi. Yerin 5 kilometre derinliğinde yaşanan deprem sonrasında vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı.

Ülkemiz farklı illerde yaşanan depremlerle sallanmaya devam ediyor. Akdeniz açıklarında yaşanan ve Muğla'nın Marmaris ilçesini vuran 5,4 büyüklüğündeki depremin vatandaşların büyük bir korku ve panik yaşamasına sebebiyet verdi. AFAD tarafından yapılan son açıklamada depremin saat 18.38'de yaşandığı ve yerin 25 kilometre derinliğe sahip bir sarsıntı olduğu kaydedildi.

Korkulacak Bir Durum Yok

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son açıklamada ise depremin büyüklüğü 5,5 olarak lanse edildi. Muğla Valisi Esengül Civelek ilk açıklamasında yaşanan deprem sonrasında bölgede herhangi bir aksaklık olmadığını belirtti. Marmaris Belediye Başkanvekili Aylin Yüksel de ilçede herhangi bir şekilde kendilerine ulaşan bir aksaklık olmadığına depremin Marmaris'in çok çok dışında ve denizin olduklar derinlerinde yaşandığına dikkati çekti.

Bugün ayrıca Marmaris'in dışında Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde de 5,1 büyüklüğünde bir deprem yaşanmış vatandaşlar büyük bir korku ve panik yaşamışlardı. Depremin hemen ardından bölgede ise AFAD'dan gelen son bilgilere göre artçı sarsıntıların da yaşanmaya devam ettiği haberleri de geldi.

Editör: TE Bilişim