Çukur 93. bölüm merakla bekleniyor. 3. sezonunda yayınlanması beklenen 26. bölümün koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmesi 30 Mart Pazartesi akşamında Çukur'un yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunu bir kez daha gündeme taşıdı.

ÇUKUR 93. BÖLÜM NE ZAMAN? ÇUKUR 30 MART NEDEN YOK?

Çukur dizisinin 93. yeni bölümünün bu akşam 30 Mart Pazartesi gününde Show TV ekranlarında yayınlanmayacağı ifade edildi. Çukur dizisinin 3. sezon 26. bölümünün ilerleyen haftalarda ekranlarda olacağı belirtildi.

ÇUKUR 92. BÖLÜM ÖZETİ

Gazeteci Emir ve polis Erkan birlikte Yamaç'a yardım eder ve Çağatay Erdenet'in sonunu hazırlar. Ancak bu durumda Vartolu'nun büyük bir fedakarlığı da ön plana çıkar. Planlarını devreye sokmaya hazırlanan Yamaç bir kez daha Çağatay ve adamları tarafından zor durumda kalan Cumali'nin yanına sürpriz bir isim gelir.

Çukur 93. Bölüm

Celasun ise Karaca ile ilgili bir bilgiyi Yamaç'a aktarır. Koçovaların hamlesi sonrasında devre dışında kalan Çağatay neye uğradığını şaşırırken Erdenetler de bir kez daha Koçovalıların peşinden gider. Arık Böke Erdenet'in gelişi ile Koçovalıları zor günler bekler.

Editör: TE Bilişim