Kısa sürede 500 binden fazla kullanıcıya ulaşan platformda üyelik iptal edilemiyor.

"Türkiye’nin Dijital Platformu” sloganıyla yola çıkan Exxen, yeni yılın ilk gününde izleyicisiyle buluştu. Acun Ilıcalı, aylık abonelik ücreti 9.90 TL olan ve 7 gün ücretsiz izleme seçeneğinin bulunan platformun kısa sürede kazandığı başarısını şu gözlerle duyurdu:

"3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler...Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız."

"ASLINDA 40 LİRA OLMALIYDI"

Geçtiğimiz gün Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Acun Ilıcalı, Exxen platformu hakkında "Aslında olması gereken 40 liraydı" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Exxen’de 50 içeriğimiz var. Dizilerle birlikte o içeriklerin de haftalık yeni bölümleri eklenecek, böylece her gün yeni birçok içerik gelecek. Biz aslında hiçbir matematik hesabıyla platforma ayırdığımız bütçeyi üyelikle karşılayamadığımızı gördük. Çünkü her şeyi yeniden üretiyoruz. Ücretimiz 9.90 lira. Aslında olması gereken 40 liraydı. Bu noktada da seyirciden anlayış ve destek bekliyorum" sözlerini dile getirdi.

ÜYELİK İPTAL EDİLEMİYOR!

Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımlarla izleyici karşısına çıkan Exxen'de üyelik iptal edilememesi sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Bu konuda şikayetçi olan kullanıcılar sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

Editör: TE Bilişim