Sabah gazetesi yazarı ve troliçe Hilal Kaplan yine tepki çekecek bir yazıya imza attı.

Dört ay önce 15 Temmuz'u bildiğini ve paranoyaklıkla suçlandığını iddia eden Kaplan bugünkü yazısında yeni darbeyi tahmin ettiğini yazması, “Gazetecilik toto oynar gibi olmaz sağlam haber kaynağı ile olur!” ifadelerini akıllara getirdi.

Kaplan tepki çeken yazısında, “Garip bir hareketlilik var, benden söylemesi... Gelmekte olan darbe girişimini tahmin ettiğim yazımın başlığı ile bitirelim: Biz hazırız” ifadelerini kullandı.

Hilal Kaplan’ın yazısından ilgili kısım şu şekilde:

“Sosyal medyadaki gayri milli hesapların FETÖ'yü açıktan savunma telaşı, AK Parti'ye yakın herkesi açık açık infaz edeceklerini söylemelerine varan cüretleri, ‘Türkiye'ye yardım et’ kampanyasındaki troll ağının yurt dışından beslenmiş oluşu... Bu ve benzeri tüm işaretler, bana geçirdiğimiz kışı ve unutmadığımız ayazları anımsatıyor.

Darbe olasılığını, 15 Temmuz'dan dört ay önce yazdığımda da paranoyaklıkla suçlandığım için yine aynı numarayı uygulayacaklardır. Ama garip bir hareketlilik var, benden söylemesi... Gelmekte olan darbe girişimini tahmin ettiğim yazımın başlığı ile bitirelim: Biz hazırız.”

Editör: TE Bilişim