Kurtlar Vadisi Pusu final mi yapacak? Kurtlar Vadisi Pusu final mi yapacak?

Gönül Dağı 12. son bölüm ile 16 Ocak Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisinin 12. bölümünün tamamı kesintisiz olarak Youtube platformundan izlenebilmekte.

Taner ile Dilek çiftinin ayrılığı herkesi derinden sarsar. Bu beklenmedik ayrılık neticesinde bundan en fazla da Ramazan, Veysel ve Cemile etkilenir. Bu ayrılığı kabul etmeyenler Taner ile Dilek’i yeniden bir araya getirmek için romantik bir plan peşine düşerler.

Sefer de Zahide’yi isteme konusunu Taner’e açar ve ondan müsaade ister. Taner ile ailesinin müsaadesi akabinde Zahide’yi isteme hazırlıkları resmen başlamıştır. Ancak isteme günü geldiğinde Sefer ile Zahide’yi bir sürpriz beklemektedir.

Gönül Dağı 12. bölüm

Gönül Dağı son bölümünde neler yaşandı?

Gülsüm ile Taner, Halime de Dilek ile sert bir konuşma yapmıştır. Taner ile Dilek çiftinin duyguları tamamen karışırken her ikisi de bu zorlu engeli aşma konusunda kendilerinden oldukça emindirler. Ancak Dilek’in aldığı bir haber onu derinden yaralarken yol ayrımına resmen gelinmiştir.

Hastaneye kaldırılan Cemile’nin son durumu oldukça kritiktir. Doktorların büyük çabaları Cemile’yi hayat döndürmek içindir. Ramazan’ın evlendirmenin planları içerisine yer alan Hüseyin, soylu ve asil bir dünürün hayallerini kurar. Özür dilemeyi bahane ederek Günışıl ve Ramazan’ı da yanına alarak bir akşam kimsenin beklemediği bir anda Münir’in Bey’in kapısını çalar.

Editör: TE Bilişim