Hercai 38. bölüm full izle. Hercai 38. son bölümünü full tek parça halinde ATV üzerinden izleyebilirsiniz. Hercai 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai son bölümünde; Kendisine söylenen yalanlardan bıkan Reyyan herkesten uzak mutlu bir hayat yaşamak için kolları sıvamaya karar vermiştir. Miran ise sevdiği kadın Reyyan'ın zor günlerinde yanında olmak istemektedir. Hercai 38. bölümü 27 Şubat Cuma akşamında ATV ekranlarında.

Hercai 38. Bölüm Özeti

Kaza geçiren Reyyan, şüpheli bir kişi tarafından kurtarılır ancak bu Miran'ın kafasında soru işaretlerinin oluşmasına neden olur. Reyyan bir kez daha babasıyla yüzleşirken Miran'ın da desteğini alarak ailesinden uzak kalmayı kendisine yediremez. Ancak bundan etkilenen tek kişi Reyyan olmayacaktır.

Reyyan'ın artık Miran'dan tek bir isteği vardır. Miran, kendisine uygun görülen özgürlük savaşını kazanarak Azize'ye intikamdan vazgeçtiğini söyler. Bu durum karşısında ise Azize'de Şadoğlu konağının kapısına dayanır. Artık Azize, Reyyan ve Miran üçgeni arasında bir soğuk intikam savaşı olacaktır. Ancak kimsenin beklemediği şok haber olayların akışını bir anda değiştirir.

Hercai 38. Bölüm İzle

Editör: TE Bilişim