Mailde 30 Nisan’da yayımlanacak “Türkiye’nin en iyi işverenleri” sayfasında kurumlara para karşılığında yer teklifi yapıldı. 

Can Yayınları’nın sahibi Can Öz yaptığı paylaşımda mailin ekran görüntüsünü paylaşarak “Hürriyet Gazetesi'nde "Türkiye'nin en iyi işverenleri" arasında anılmak için parayla satılan röportaj tarifesi. Buna para veren ne olsun. Üstelik 'Bu bir ilandır' ibaresi de olmayacakmış. Pes”  dedi.

Hürriyet Gazetesi'nin gönderdiği mailde ise konu ilegili detaylar verilerek "haberde bu bir İlandır" logosnun olmayacağı vurgulandı.

Öte yandan yayınlanacak haberde bir listenin yayınlanmayacağı vurgulanarak "kendi satın alacakları alanlardaki" ibaresi ise bunun parayla satın alınmış bir haber olduğunu pekiştirmesinin yanı sıra gazetenin durumunuda gözler önüne sermiş oldu.

İşte Hürriyet Gazetesi'nin gönderdiği o mail;

"Hürriyet ana gazetede 30 Nisan Perşembe günü ekonomi sayfaları sonrası yer alan Türkiye baskısı sayfalarda 'Türkiye'nin En İyi İşverenleri' incelemesi yayımlanacaktır. Bu çalışmamızda, en iyi işveren olabilme teması çerçevesinde özel röportajlara yer verilirken herhangi bir liste yayımlanmayacaktır.

Firmaların görünürlükleri, kendi satın alacakları alanlardaki kullanacakları özel haber-röportajlarıyla ve/veya ilanlarıyla söz konusu olabilecektir.

Advertorial katılımınızda editörlerimizin paylaşacakları sorulara vereceğiniz yanıtlara veya göndereceğiniz metne ilgili yetkilinizin görseli ve kurum logonuzla birlikte yer verilecektir. (Advertorial çalışmanızın her hangi bir yerinde 'bu bir ilandır' veya 'advertorial gibi bir ibare bulunmayacaktır)

Katılımcı şirketlerimize ilan tarifesi üzerinden yüzde 45-yüzde 55 indirim uygulanacaktır.”


 

Editör: TE Bilişim