Yapımcılığını BBO Yapım, Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği, deneyimli bir ekip tarafından hazırlanan 40, sadece Türkiye’de değil dünyada da bir Türk formatı olarak yayınlanan; uluslararası başarı elde etmiş tek program olma özelliğini de taşıyor.

40, önümüzdeki günlerde Romanya ve Lübnan’ın ardından Amerika’da da yayına girecek.

ATEŞ, OĞLUNUN EĞİTİMİ İÇİN AMERİKA’YA GİDİYOR

BBO Yapım ve Jülide Ateş, başarılı geçen sezonun ardından el sıkışarak ayrıldı, Jülide Ateş’in oğlu eğitimine Amerika’da devam edecek; Ateş de kısa bir süre Amerika’da oğluyla birlikte olacak.

Jülide Ateş bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bugün seyircisine veda etti.

İşte Jülide Ateş’in veda cümleleri: “Ruhumu stüdyoda biraz daha tutabilseydim, 40'ın uzun soluklu yolculuğuna benimle devam etmek üzere sevgili yol arkadaşlarım Mahperi ve Şafak'ın elimi sımsıkı tutarak, ‘Yola birlikte devam edelim’ tekliflerini kabul eder ve daha uzun süre görevime devam ederdim. Fakat ruhum gündemden bağımsız; yine filizlenmiş yaprağın açık yeşilini, bebek mavisi gökyüzü üzerindeki tombul bulutları, gidilmemiş mekanlardaki gün batımlarını, rüzgârın şarkısını, deniz dalgasının sevinçli köpüğünü, sevdiklerimle saate bakmadan yapılan sohbetleri özlüyor. Ruhum biraz yavaşlamak, dinlenmek istiyor. Hayatımın rutininden, konfor alanımdan çıkıp varoluşuma farklı değer ve anlamlar katan anlara ihtiyacım var. Siz değerli izleyicilerimize yeniden merhaba demek üzere bir süreliğine gidiyorum. Şimdilik ekrandan uzak, kendime, oğluma, dostlarıma biraz daha yakın, beslenmiş ve tüm kalbimle, ruhumla, gönlümle yeniden karşınızda olana dek şimdilik hoşçakalın"

Editör: TE Bilişim