Kuzey Yıldızı 47. son bölüm ile 16 Ocak Cumartesi akşamında Show TV ekranlarında izleyenleri ile buluştu. Başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı dizisinin 47. bölümünün tamamı kesintisiz olarak Puhutv platformundan izlenebilmekte.

Restorana yeni gelen ünlü gurme Engin Ar herkesin umutlarını yeşertir. Ancak büyük umutlarla dükkana gelen Ar, hiç kimsenin beklemediği bir anda her şeyin karışmasına neden olur. Kuzey ve Yıldız çifti de sonunda uzun süredir hayalini kurdukları sabaha uyanırlar.

Kuzey Yıldızı 47. bölüm

Rüya gibi evlerinde baş başa olan Kuzey ve Yıldız için yeni bir dönem artık başlamıştır. Bir süreliğine de olsa sorumluluklardan kaçarak bütün zamanlarını kendilerine ayırmaya karar verirler. Ancak hayat onların planlarına rağmen sorunlu da olsa devam etmektedir.

Bir türlü baş başa kalmayı beceremeyen Kuzey ve Yıldız’ı bu sefer bir sürpriz beklemektedir. Ancak Yıldız’ın bazı sorunları vardır. Restoranda işler kötüye giderken bunun için kısa zamanda bir çözüm üretmeleri gerekmektedir. Feride’nin önerisi sonrasında eski kalabalık günlerine geri döneceklerdir.

Kuzey Yıldızı 47. bölüm izlemek için tıklayınız

Editör: TE Bilişim