Hürriyet’in haberine göre, MasterChef Türkiye'nin pazartesi akşamları ekranlara gelen kaptanlık oyunu yine izleyicileri oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de Berker'in elenmesinin ardından yeni bir kaptanlık mücadelesi yaşandı ve mavi takıma kaptan olan Özgül, kırmızı takımın kaptanlığına Tanya'yı seçti. MasterChef'in 26 Ekim tarihli bölümünde kayseri yağlamasını yaparken hamuru en çok havada çeviren Serhat şef bıçağını kazandı. MasterChef Türkiye kaptanlık oyununu kim kazandı. 26 Ekim 2020 MasterChef’te mavi ve kırmızı takım belli oldu. Barbaros ve Emir arasında neden gerginlik yaşandı. Kaptanlık düellosunu kimin oldu? İşte MasterChef Türkiye'de dün gece yaşananlar...

MASTERCHEF TÜRKİYE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kaptanlık mücadelesinin yaşandığı MasterChef'te yarışmacılar karşı karşıya geldi. Kaptanlık oyununda şefler yarışmacılara 45 dakika süre verdi. Sürenin ardından şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı. İlk turda Barbaros, Ebru, Serhat, Esra, Özgül, Sefa yemeği en iyi yapan isimlerden oldu. Altı yarışmacının yaptığı kayseri yağlamasının tadına bakan şefler finale kalan Özgül, Ebru, Barbaros'dan Özgül'ü seçti. Mavi takım kaptanı olan Özgül kırmızı takıma Tanya'yı seçti.

MASTERCHEF TÜRKİYE MAVİ VE KIRMIZI TAKIM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'nin 26 Ekim tarihli bölümünde kaptanların seçilmesinin ardından takımlar yeniden yeniden kuruldu. Tanya ve Özgül kırmızı ve mavi takıma güçlü buldukları isimleri seçti. MasterChef'te bu hafta takımlar şöyle kuruldu; Mavi takım kaptanı olan Özgül, Barbaros, Esra, Uğur, Ayyüce, Eray'ı takımına aldı. Kırmızı takım kaptanı olan Tanya, Serhat, Furkan, Sefa, Ebru, Emir'i seçti.

Öte yandan İki kaptan takımlarını belirlerken yarışmanın iki iddialı ismi Emir ve Barbaros arasında gergin anlar yaşandı.

MASTERCHEF TÜRKİYE KAPTANLIK DÜELLO KİM KAZANDI?

Haftanın kaptanı olan Özgül ve Tanya düello oyununda bir kez daha mücadele verdi. Tanya ve Özgül bu turda İzmir Bombası yaptı. 40 dakikalık sürenin sonunda şefler tadım yaptı ve kazanan ismi Tanya oldu.

Kaptanlık düellosunu kazanan Tanya avantaj kazandı. Tanya kendi takımından Sefa'yı karşı takıma gönderirken, Barbaros'u kırmızı takıma aldı.

Editör: TE Bilişim