Salı akşamları TRT 1'de en çok izlenen yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı'nın yeni sezon tarihi sorgulanıyor. Geçen sene reyting rekorları kıran dizinin bu sene nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor. Sezon finalinde Zeynep Farah Abdullah, diziye ve etmişti. Yeni sezon öncesi Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola'nın da diziden ayrılacağı konuşuluyordu. Peki  Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı mı?

MASUMLAR APARTMANI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Masumlar Apartmanı'nın ne zaman başlayacağına yönelik kanaldan ve yapımcılardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Dizinin yeni sezonunun eylül ayı ortalarında başlaması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmış değil.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci’nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci’nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci’nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir. 

Safiye bir yandan Han ve İnci’nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci’nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir. 

Esat ise Gülben’in neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben’le konuşmayı başarır.

Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezonu için ayrılığı gündeme gelen güzel oyuncu Mola halen daha sessizliğini korumaya devam ederken ortalığı karıştıran yeni bir iddia daha ortaya atılmış oldu.

Sezon finalinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasından sonra Safiye karakteri içinde bomba gibi bir isim kulislerde dolanmaya başladı.

Ezgi Mola’nın menajeri Masumlar Apartmanı yeni sezonu öncesinde izleyenlerinde yakından takip ettiği süreç konusunda, “Şu an için bir ayrılık söz konusu değil. Şu anda Ezgi Mola, Erşan Kuneri dizisi çekimlerinde. Bu proje biter bitmez yeni sezonda öncesinde Masumlar Apartmanı dizisinde olmasını ümit ediyoruz” diyerek kafaları iyice karıştırdı.

Farah Zeynep Abdullah Ayrılmıştı

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılmasıyla günlerce konuşulan oyuncu Farah Zeynep Abdullah verdiği bir röportajda konuya açıklık getirmişti.

Farah Zeynep Abdullah, "Aslında, bir karakterin hikayede sonunun gelmesinin neden bu kadar büyütüldüğünü anlayabilmiş değilim! Benim kariyerimle ilgili bir karar olabilir, senaryosal bir karar olabilir… Bu konuda üzerime gelinmesini hayretler içinde takip ettim. Çok daha ciddi dertlerimiz varken, bu meselenin bu kadar abartılması biraz tuhaf değil mi? Korkunç müsilaj sorunumuz bu kadar konuşulmadı" diye konuşmuştu.   

Herkes bekliyordu! Yapımcı ilk kez duyurdu

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bilindiği üzere sezon finalinin ardından bir değişikliğe gitti. Bununla birlikte dizi devamında bütün oyuncularını ve ismini değiştirdi.

Yeni sezonda Alp Arslan olarak yayın hayatına devam edecek olan dizide peş peşe transferler yapıldı.

Editör: TE Bilişim