RamO dizisinde Cihangir şoku yaşanmakta. Ramo’nun son yayınlanan bölümü büyük ses getirmeyi başarırken Ramo ile Cihangir arasındaki savaş gözlerden kaçmadı. Ve sonunda Ramo ezeli rakibi Cihangir’i öldürerek amacına ulaşmış oldu.

RAMO CİHANGİR ÖLDÜ MÜ?

Ramo dizisinde Cihangir karakterine can veren Olgun Şimşek böylece 28. bölümde takipçilerini de veda etmiş oldu. Cihangir’in karşısına çıkan Ramo önce terapi odasına götürüldü. Ancak tam bu esnada çok ilginç bir gelişme yaşandı.

Silahını Ramo’ya doğru yönelten Cihangir bir anda boş silahla neye uğradığını şaşırdı. İhanete uğradığının farkına geç varan Cihangir için artık yolun sonu gelmişti. Ramo, Cihangir’i öldürerek intikamını almış oldu. Bununla beraber diğer bir çarpıcı gelişme de Mazhar’ın babasının katilinin Cihangir olduğunu öğrenmesi oldu.

Ramo Cihangir

RAMO CİHANGİR KİMDİR?

İstanbul’da iş dünyasının  en ünlü simalarından biri. Hayırsever iş insanı olarak biliniyor. Tabii bu görünen yüzü. Bir de diğer yüzü var. Zifiri karanlık yüzü. Geçmişi de karanlık, şimdisi de. Yer altı dünyasında kendini İstanbul’un sahibi olarak görüyor. Müthiş bir zekası var. Her sorunu satranç oynar gibi, taktiklerle çözüyor. Hayatta önem verdiği tek şey ailesi. Ailesi söz konusu olduğunda dünyaya savaş açabilir. Tek zaafı var, kızı Nehir. Ramo’nun baş düşmanı.

Editör: TE Bilişim