Birbirinden iddialı dizilerin 2021- 2022 sezonundaki zorlu ve şaşırtıcı yolculuğu devam ediyor.

Büyük umutlarla sezona başlayan diziler kısa sürede reyting canavarına yenilip ekranlardan silindi. Rakiplerine göre daha düşük prodüksiyonla yola çıkan bazı diziler ise herkesi şaşırtıp reyting listelerinde zirveye oturdu. Ancak diziler arasındaki yarış hiçbir zaman hız kesmedi.

Geçtiğimiz haftalarda TRT 1’in sevilen bir dizisinde bu yarışı kanıtlar nitelikte bir gelişme yaşandı. İddialı dizide senaryonun akıbetini ve reyting listelerindeki dengeyi değiştirecek bomba bir gelişme yaşandı.

Binnur Kaya, Kırmızı Oda dizisinin final yapmasının ardından, konuk oyuncu olarak yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Bu durum Türk dizi tarihinde bir ilk yaşanmasını sağladı. 

HAN'IN İYİLEŞME YOLCULUĞU BAŞLIYOR

Masumlar Apartmanı dizisinin 1 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan 60. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yeni fragmanda, Doktor Hanım'ın Han'ın tedavisine başladığı görülüyor. Doktor Hanım'ın Gülben'in ardından Han'ın terdavisine başlaması sosyal medyayı salladı. Dizi hayranları, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak", "Safiye de iyileşecek" gibi yorumlarda bulundu. 

Doktor Hanım karakterinin dizideki yolculuğuna devam etmesi, Masumlar Apartmanı'nın kaderinin değiştireceğini ortaya koydu. Gülben, Han ve Safiye'nin iyileşmesiyle birlikte dizinin de sezon sonunda final yapacağı iddia edildi.

Kırmızı Oda’nın ekranlardaki 2 yıllık yolculuğu ise 18 Şubat Cuma akşamı son bulmuştu.

Editör: TE Bilişim