Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, bugünkü yazısında 'Pelikanla melikan dedikleri her neyse uzaktan yakından alakam yok' dedi. Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, bugünkü köşesinde kaleme aldığı "Keşke İsmail kadar olsaydın be oğlum!" başlıklı yazısında "İsmail Saymaz kadar bile olamayan fakat (güya) 'İslamcılık' davası güden kimi haysiyetsizler var!" diyerek İslamcı çevrelere eleştirilerde bulundu.Tuna, ayrıca "Pelikanla melikan dedikleri her neyse uzaktan yakından alakam yok" dedi.


Salih Tuna’nın yazısı şöyle:
"Bu haysiyetsiz müptezellerin (pelikan / penguenle alakam olduğuna dair) iftirasını köşesinde yayımlayınca İsmail'i aradım, konuştuk. Anında internet üzerinde bu iftirayı / hakareti düzeltti. Ayrıca, "isterseniz bir açıklama gönderin köşemde yayımlayayım" dedi. 
Hiçbir açıklamaya gerek yoktu. "Pelikanla melikan" dedikleri her neyse uzaktan yakından alakam olmadığını / olamayacağını herkes bilir. Zaten şimdiye değin ne düşündüysem "dan" diye köşemde dile getirdim, getiriyorum. Kaldı ki, daha önce kısmen bir dergide yayımlanan o "bildirinin" müellifini de başta o müfteri olmak üzere herkes biliyor.Aynı tip müptezellerden biri fakire attığı bir iftirayı yazı işleri müdürü bir arkadaşımıza şöyle izah etmişti: "Salih abi bizi çağırdı da mı koşup gitmedik..." (Böyle sözde "dindar" olacağına İsmail gibi "seküler" olsaydın be oğlum.)" 

Editör: TE Bilişim