Sadakatsiz 15. bölüm full izle takipçiler tarafından merak edilmekte. 27 Ocak Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz 15. bölüm tamamı kesintisiz olarak izlenebilecek.

Ölüm korkusu herkesi perişan bir noktaya getirir. Selçuk, Nil, Volkan ve Asya bundan nasibini fena şekilde alır. Yeni iç hesaplaşmalar ve bunun yanında da yeni yüzleşmeler ortaya çıkar. Volkan ile Derin arasındaki gerginlik daha da büyürken Haluk’un yeni planı ise onun geçmişinden bir anıyı yüzüne vurur.

Asya sonunda bazı gerçeklerle yüz yüze kalırken büyük bir çıkmaza doğru sürüklendiğinin farkında bile değildir. Ve bunlar sonrasında artık tüm dengeleri alt üst eden şok bir gelişme daha yaşanacaktır.

Sadakatsiz 15. bölüm

Nil’in Selçuk’la kurduğu ilişki hızla çıkmaza sürüklenirken, Asya ile başlattıkları bu riskli oyun kimleri hangi tehlikeyle karşı karşıya bırakacaktır. Nil'i kaçırmaya çalışan Asya, Volkan ve Selçuk'la olan kovalamacaya dahil olur. Peki inşaatta bulunan Nil, karşısında Volkan ve Selçuk'u görünce ne yapacak? Nil'i korumak isterken aşağı düşen kişi kim?

Asya, sonunda Ali hakkındaki gerçekleri öğreniyor. Okula Ali'yi bırakmaya giden Asya, orada Selen ve annesiyle karşılaşıyor. Selen okula gittikten sonra Asya'yla konuşmaya başlayan Serap, Ali'nin okulda arkadaşlarından habersizce eşyalarını aldığını açıklıyor. Asya duydukları karşısında büyük bir şok yaşıyor. Ali'nin bu duruma düşmesi onu çok endişelendiriyor. Peki Asya bu durumun üstesinden nasıl gelecek? Ali'yle konuşup bu sorunu çözebilecek mi?

SADAKATSİZ 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilişim