FOX Ana Haber koltuğuna oturduktan sonraki ilk röportajını Marmara Üniversitesi Etkileşim Kulübü'ne veren Tepeli, FOX Haber haricinde hangi ana akım medyada çalışmak isterdiniz yönündeki soruya “FOX haber olmasaydı medyada çalışmak ister miydim emin değilim şu anda. Galiba tarlada bahçede olmayı tercih ederdim” şeklinde cevap verdi.

Fatih Portakal’ın FOX Ana Haber’i bırakmasından sonra koltuğu devralan Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Etkileşim Kulübünün yayınına katılarak gençlerin sorularını yanıtladı.

“BEN İYİ BİR HABER SPİKERİ DEĞİLİM”

Sunucu olmak isteyen gençlere tavsiyeleri sorulan Tepeli, “Ben iyi bir haber spikeri değilim. Haddim olmayan bu konuya girmemeliyim. Bu işin eğitimini almış, becerili insanlar var. Benim zaman zaman dilim dönmez. Lafı uzatırım, teknik olarak bu işin kurallarına riayet ettiğimden emin değilim. Ben yanlış bir yola kimseyi yönlendirmeyeyim derim” dedi.

“GALİBA TARLADA BAHÇEDE OLMAYI TERCİH EDERDİM”

FOX haber haricinde hangi ana akım medyada çalışmak istersiniz sorusuna ise Tepeli, “FOX haber olmasaydı medyada çalışmak ister miydim emin değilim şu anda. Galiba tarlada bahçede olmayı tercih ederdim. Asıl yapmak istediğim iş yazmak ve toprakla uğraşmak” dedi.

“KORKULARLA YAŞANABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Tepeli hakkınızda dava açılmasından korkmuyor musunuz sorusuna ise, “Ben korkularla yaşanabileceğini düşünmüyorum, gelişmelerden çok endişeli değilim. Ekranda insanlara hakaret etmiyorum, alay etmiyorum. Bu korkular bizi ipotek altına almamalı. Duygusallık işi değil gazetecilik, ciddi bir iş, ciddi yapıldığında da herkes ciddiye alır. Türkiye'de gazetecileri kahraman olmaya zorlayan bir ortam var, ben hiç kahraman olmak derdinde değilim, sadece gazetecilik yapmaya çalışıyorum” şeklinde cevap verdi.

URLA’DA ORGANİK TARIMLA UĞRAŞIYOR

Fatih Portakal, FOX Ana Haber sunuculuğunu bıraktıktan sonra eşiyle beraber Urla’ya yerleşmiş ve organik tarım faaliyeti yürütmeye başlamıştı.

Editör: TE Bilişim