Onuncu sezonuna giren O Ses Türkiye’de bu akşam final bölümü ekrana gelecek ve canlı yayında O Ses Türkiye şampiyonu belli olacak. Merakla beklenen final bölümünde O Ses Türkiye finalistlerinden biri Şevval Ekiz. Beyazıt Öztürk’ün takımında yer alan Şevval Ekiz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yarışmacıya dair bilgiler…

ŞEVVAL EKİZ KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021’e katılan Şevval Ekiz, 25 yaşında. Yarışmaya Düzce’den katılıyor. Müziğe 13 yaşında keman çalarak başladı. Bolu’da Güzel Sanatlar Lisesi okudu. Üniversite de aynı şekilde müzik eğitimi aldı. Şu sıralar keman ve piyano özel dersi veren 3,5 senedir tiyatro eğitimi de alıyor.

Hayali, müzik anlamında çalışmalarını gösterebilmek, sesini duyurabilmek, duygularını insanlara aktarabilmek olduğunu söyleyen Şevval Ekiz, en büyük hayali olarak da O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturmak olduğunu belirtti.

INSTAGRAM HESABI

O Ses Türkiye finalistlerinden Şevval Ekiz, Instagram’da “sevval.ekiz” kullanıcı adıyla yer alıyor.

KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Şevval Ekiz, O Ses Türkiye kör eleme turunda üç jüriyi döndürmeyi başardı. Unutursun adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı için Ebru Gündeş, Murat Boz ve Oğuzhan Koç döndü. Bu üç jüriden Şevval Ekiz’in tercihi Oğuzhan Koç oldu.

DİĞER DETAYLAR!

Söylediği Şarkı: Söz Bitti (Sezen Aksu)

Dönen Jüriler: Ebru, Oğuzhan, Murat 

Seçtiği Jüri: Oğuzhan Koç

Kariyeri :

25 yaşında Düzce’den katılıyor. 13 yaşından bu yana keman çalıyor. Özel müzik dersleri veriyor. 3 senedir Tiyatro eğitimi Alıyor. Hayali O Ses Jüri koltuğunda oturmak. 

Sezen Aksu’ya ait Söz Bitti isimli şarkı ile jüri karşısına çıkan Şevval Ekiz’ e  Murat Boz, Oğuzhan Koç ve son olarak Ebru Gündeş döndü. Aklında bir jüri üyesi olmadığını söyleyen Şevval takımlarına almak için jüri üyeleri oldukça çaba gösterdi. Arada kaldığını söyleyen Şevval Oğuzhan Koç’u seçiyor.

Editör: TE Bilişim