Sol Yanım 9. bölüm full izle takipçiler tarafından merak edilmekte. 27 Ocak Çarşamba akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özge Yağız ile Tolga Mendi’nin oynadığı Sol Yanım 9. bölüm tamamı kesintisiz olarak izlenebilecek.

Kutlusay Malikanesi’nde geçen zor gecenin ardından Selim’in kendisine Biricik’in saatiyle ilgili imalı sorular sorması Serra’yı yaralar. Selim, Nazlım’la konuşup gerçeği öğrenince Ali’den hesap sorar ve Asena’nın yaptıklarını anlatmasını ister. Nilgün ise kızına hırsız iması yapılmasından son derece rahatsızdır. İhsan’la konuşmak için ofisin yolunu tutar.

Burak’ın babası, sunduğu maddi imkanları kesince Burak parasızlıkla karşı karşıya kalır. Burak durumunu herkesten saklarken, Serra, Burak’ın babası ile konuşmasına kulak misafiri olur.

Sol Yanım 9. bölüm 

Burak ve Biricik, Serra konusunda tartışır. Burak, Biricik’e Serra yenilgisini kabul etmesini söylerken, kendisi de bu entrikalardan yavaş yavaş sıkılmaya başladığını hissettirir. 

Gerçeği öğrenen Selim suçluluk duygusuyla perişan olur. Serra’ya kendini affettirmek için var gücüyle çabalayıp öfkesini yatıştırmaya çalışır ancak Serra kendisine yapılmış bu hakareti kabullenemez.

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilişim