Son dönemde yaptığı Erdoğan Aktaş ve Candaş Tolga Işık transferleriyle medya dünyasını sallayan tv100, dev bir ismi daha kadrosuna kattı.

Usta anchorman Oğuz Haksever, tv100 Ana Haber Bülteni sunuculuğuyla ekranlara dönüyor.

tv100 bomba transferlerine bir yerinisini daha ekledi. Geçtiğimiz haftalarda Erdoğan Aktaş ve Candaş Tolga Işık transferleriyle medya dünyasında taşları yerinden oynatan tv100, bomba bir ismi daha kadrosuna kattı.

Ekranların en başarılı sunucularından, usta televizyoncu Oğuz Haksever, tv100 ailesine katıldı. Haksever, hafta içi her akşam 17:30 ile 19:30 saatleri arasında, tv100 Ana Haber Bülteni ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Birçok kanalda başarılı işlere imza atan, 'O An' programıyla televizyon tarihine damga vuran Oğuz Haksever, tv100 Ana Haber Bülteni ile, kısa bir aranın ardından ekranlara dönüş yapacak.

OĞUZ HAKSEVER KİMDİR?

1974 yılında Çankaya Lisesi'ni bitirdi. 1974-1979 yılları arasında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nin (Gazi Üniversitesi) İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İngilizce dil eğitimi için Teksas A&M Üniversitesi'nin İngiliz Dili Enstitüsü'nde okudu.

Türkiye'ye döndükten sonra açılan sınavları kazanarak TRT Haber Dairesi Başkanlığı’nda muhabirliğe başladı. Show TV, Kanal 6 ve atv Haber Merkezleri'nde çalıştı. Bu kanalların haber merkezlerinin kuruluşlarında görev aldı.

Son olarak NTV'de görev yapan Haksever, bir dönem İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak Televizyon Haberciliği ve Küreselleşmede Televizyon Haberciliği dersi veriyordu.

Editör: TE Bilişim