Fatih Altaylı ile Teke Tek Yılbaşı Özel programında astrologlar 2021 yılını yorumladığı görüldü.

Yapılan değerlendirmelerde 2021 yılı için erken seçim konusu ön plana çıkması dikkat çekti.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, konuya ilişkin olarak, "Türkiye'deki erken seçim konuşmaları Mart, Mayıs ve Haziran'da özellikle erken seçime dair konuşmalar olabilir. Mart, Mayıs veya Haziran'da erken seçim konuşmalarının yapılacağı karar verilirse Kasım ya da Aralık ayında belki de bir erken seçim durumu söz konusu olabilir" şeklindeki ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Güner, Fatih Altaylı'nın, "Kasım veya aralıkta yapılacak bir seçimle ilgili partilerin haritaları ne diyor?" sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi:

"Partilerin ve Türkiye'nin haritasını incelediğim vakit şunu görüyorum; Eğer ki Türkiye'nin doğum günü olan 29 Ekim'den önce seçim yapılırsa burada muhalefetin elinin bir tık daha güçlü olduğu gözüküyor. Eğer ki 29 Ekim'den sonra yapılırsa iktidarın elinin daha güçlü olduğu gözüküyor. O yüzden seçimin ne zaman yapıldığı aslında önemli. Biz astrolojik olarak zamana bakıyoruz. Zamanı anlamaya çalışıyoruz. Elimizde bir tarih olmadığı için ona bakamıyoruz. Bakamadığımız için de seçimle alakalı doğru bir öngörüde bulunmak zor"

Güner'in değerlendirmeleri üzerine Altaylı, "Seçim ekimde olursa muhalefet güçlü aralıkta olursa iktidar mı güçlü?" diye sordu. Bunun üzerine astrolog Güner "Evet, 29 ekim bir sınır" dedi.

Editör: TE Bilişim