Habererk / Haber Merkezi

Habertürk TV programcısı gazeteci televizyoncu Mehmet Akif Ersoy Kızılay'ın gazetecilere yolladığı yardım kolisini gereksiz israf olarak değerlendirdi.

Ersoy, Twitter yaptığı canlı yayında Kızılay'ın şok israfını deşifre etmesi bakımından takdir topladı.

Ersoy'un yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

"HER TÜRLÜ DESTEĞİ ZATEN VERİYORUZ"

"Az önce aşağı indim muhaberata gittim kargolarım gelmişti kargolarım aldım masama geldim aralarında Kızılay'ın hepimize gönderdiği spiker arkadaşlara yetkililere gönderdiği koli. Kızılay aşağıda kolisi vardı şaşırdım. Ne bu dedim şaşırdım sizlerle paylaşmak istedim çünkü çok rahatsız oldum yani Kızılay'ın yani Kızılay'ın teşekkür ediyorum bize bir şeyler göndermişsiniz. Buna ihtiyacınızın olmadığınızı düşünüyorum bize promosyon gönderiler kalem gönderiler şirketler biz gazetecilere. Yani biz gazetecilere biz televizyoncuları bu tip hediyeler gönderilir hediyelerde şundan dolayı gönderilir: Siz onu hiç sosyal medya hesabını zayıf paylaşırsınız bir anlamda piyarını yapmış olursunuz biraz tanınan şahsiyet olduğunuz için topluma reklam olarak görülür. Kızılay'ın kesinlikle buna ihtiyacı yok. Kızılay çünkü bize ne zaman bir şey isterse örneğin kan stoğu istediğinde biz yayın yaptık biz zaten Kızılay kendimizden bir parça olarak görüyoruz destek istediklerini de Kızılay'a her türlü desteği veriyoruz.

"GEREKSİZ KIZILAY KOLİSİ"

Kızılay'ın gazetecilere yolladığı gereksiz Kızılay kolisi. Mektup çıktı arkadaşlar adımıza yazılmış maske dezenfektan bir de şöyle bir kitap faaliyet raporu problem ne biliyor musunuz zaten bu kalitede bu kitaptaki fotoğraflarla kuşe kağıdına basılı resimlerle basılmış olması 2020 yılını bitirdik Kızılay 9 yılda faaliyet raporu. Kızılay'da tanıdım yönetici pek yok başkan var yayını izliyorlarsa Kızılay'daki tanıdığım yöneticiler bana kızmış olabilirler üzülmüş olabilirler bu çok gereksiz olmuş bu koliler. Bence bize göndermek Kızılay'ın işi değil. Biz çok şükür soda alabiliriz bunu da paylaşmak istedim."

Editör: TE Bilişim