Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımıyla yine alay konusu oldu. Gökçek, Dünya Kadınlar Günü'nde "Anneler Günü" mesajı yayımlayarak bir ilke imza attı.

Gökçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Anneler günü münasebetiyle depremde enkaz altında can veren eli öpülesi analarımızı, PKK ile mücadelemiz de şehit olan bacılarımızı rahmetle anıyoruz… mekânları cennet olsun…” ifadelerini kullandı.

Daha sonra hatasını fark eden Gökçek, paylaşımını sildi. Bir süre sonra bir de düzeltme mesajı yayınlayan Gökçek, “Özür dilerim kadınlar günü yazacağıma anneler günü demişim. Netice de her kadın bir anne adayıdır” dedi.

PAYLAŞIMLARIYLA ALAY KONUSU OLUYOR

Gökçek, daha önce Beşiktaş’ın eski Kamerunlu golcüsü Vincent Paté Aboubakar’ı general üniformasıyla fotomontajlı fotoğrafını “Şehit düştü” diyerek paylaşmıştı.

Daha önce de çıktığı bir yayında ‘jelibon rezervi’nin bulunduğunu iddia etmişti.

Melih Gökçek, Putin'in Erdoğan'ı övdüğünü sandığı bir videoyu "Putin'in Erdoğan'la ilgili cevabı... Müthiş..." notuyla paylaştı. Gökçek'in paylaştığı videodaki altyazıların ise sonradan eklendiği ve Putin'in sözleriyle alakasız olduğu ortaya çıkmıştı.

Editör: Yadigar Hanım