Evinde çalıştırdığı Moldovalı masözün parasını yıllarca Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ödeten Melih Gökçek, Mansur Yavaş döneminde işe başlayan ülkücülerin maaşlarını yalan bilgilerle sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı.

Ciddi Gazete'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek, son paylaşımlarıyla evine ekmek götürme telaşındaki ülkücüleri hedef aldı.

Mansur Yavaş'ın seçimleri kazanmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başlayan isimleri sınıflandıran, fırkalara ayıran, çalışanların arasına nifak sokmaya çalışan Melih Gökçek, maaş konusunu gündeme getirdi.

KENDİSİ ÜLKÜCÜLERİ KAPININ ÖNÜNDEN GEÇİRMEDİ

25 yıl görev yaptığı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önünden ülkücü dahi geçirmeyen Melih Gökçek, Mansur Yavaş döneminde liyakat esasıyla ve sınavla işe başlayan isimleri sosyal medya hesabından ifşa ederek yeni bir skandala daha imza attı. Evinde çalıştırdığı Moldovalı masözün maaşını bile yıllarca belediyenin kasasından ödeyen Melih Gökçek, ABB'de işe başlayan ülkücülerin isimlerini ve maaşlarını Twetter'dan paylaştı. Sosyal medyada yazdığı maaşların tamamı yanlış olan Melih Gökçek'in tutumuna ülkücüler büyük tepki gösterdi.

"SON NEFESİME KADAR MANSUR YAVAŞ"

Tweetter'da maaşı paylaşılan isimlerden Ahmet Engür, "Bütün şerefsizler bir araya gelseniz bizim gardaşlığımızı bozamazsınız" dedi. Melih Gökçek'in daha önce "ülkücü" diye iş vermediği Ahmet Engür'ün cevabı sert oldu: "Bütün şerefsizler bir araya gelseniz bizim gardaşlığımıza ve Mansur Yavaş başkanımıza olan bağlılığımıza, Yüksel Arslan ağabeyime ve Servet Avcı ağabeyime olan kardeşlik bağıma zarar veremezsiniz. Ekmeye çalıştığınız nifak tohumlarında boğulursunuz inşallah.

SON NEFESİME KADAR MANSUR YAVAŞ." YAZDIĞI MAAŞLARIN HİÇBİRİ DOĞRU DEĞİL

Melih Gökçek'in tepki çeken paylaşımı şöyle:

BELEDİYE’DE ÇALIŞAN ÜLKÜ OCAKLARINDA BAŞKANLIK VEYA BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPANLARIN ALDIĞI MAAŞA BAKIN, BİR DE MANSUR VEYA SERVET’TEN TORPİLLİ OLANA. ÖRNEK; AHMET ENGÜRÜ-Eski ÜLKÜ Ocakları BŞK YRD Belpa’da 4500 TL, İSA KALKAN-ANFA ÜLKÜCÜ 11.000 TL. ADALETİNİ SEVSİNLER MANSUR..

İŞTE GÖKÇEK'E VERİLEN CEVAPLARDAN BAZILARI

Editör: TE Bilişim