Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın İstasyon Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Akşener'i meydanda on binlerce vatandaş karşıladı. Yoğun katılımın olduğu program renkli gösterilere sahne oldu. Alanda sık sık 'Cumhurbaşkanı Meral Akşener' sloganlarının atıldığı görüldü.

TÜLBENT DEVRİMİ

Aydın ilk kadın muhtarı seçmiş bir yer. Şu anki Belediye Başkanı da kadın. Türkiye’nin ilk kadın Cumhurbaşkanı da buradan çıkacak. Kadınların sesi daha fazla çıkıyor haberiniz olsun.

Uçakta bir arkadaşımla karşılaştım. Dedi ki bana “Anadolu’da tülbent devrimi oluyor” Bu tülbentler bana veriliyor ve deniliyor ki, “Bu ülkedeki ayrışma noktalarını affet” Bu yazmaları topluyorum. İnşallah Cumhurbaşkanı seçileceğim ve Çankaya’da bunlarla ilgili bir müze açacağım ve dünya âlem gelip bunları görecek. Bizim kültürümüzün ne kadar önemli, birleştirici olduğunu herkes anlayacak. Bunları gördükçe birilerinin dalağı şişiyor.

Bir ekonomi bakanı var ne söylediğini bilmiyor. Dolarla işimiz yokmuş. Şu an Türkiye’de bütün alım satımı dolarla oluyor. Sanayici de aynı durumda. Milleti tarlasına da küstürdü bunlar. Turizm kendi Aydın. Turizmi geliştireyim derken doğayı bitiriyorlar. Menderes nehrinin içine tükürdüler. Ekonomimizin içine tükürdükleri gibi.