Hiçbir diyalektik eleştiri getirilmeden.. duygusal ve tepkili ahvalin içinde muştulandı YENİ PARTİ! Ereksiz ve hedefsiz bir toparlama hamlenin sonu malumdur, artık... Kimler bu işe hem-an dört nala koşturuverdi pekala?..

MHP’de istedikleri payeyi kazanamayanlar. MHP’de kapatılan (hiç açık değildi) eleştiri kültürüne isyan eden Ülkücüler!.. Sağcı-dümbelek taife.. ve AKP’den illallah etmiş yarı burjuvamsı sermayecikler…

İdealist, milli, memleketi düşünen bir grup ziyalı zevat ise umutlandı.. amma sükutu hayal kaçınılmazdı.

Musavat Dervişoğlu harici hiç kimsenin bu işte samimi olduğunu düşünmedim. ÜLKÜCÜ olduğuna şahadet ettiğimiz azınlık dışında, geri kalanlara diyeceğim tek sıfat: çorbacılar.. evet bu çorbacılar, Meral hanımdan bencileyn medetler umarak YENİ PARTİLİ apoleti taşımaya soyundular.

Mesela; Yalova’da MHP başkanı Hasan TOPÇULAR’ı deviremedin mi.. git yeni partiye, kur il teşkilatını; dağıt başkanlık yönetim makamlarını, hazzın doruğunu yaşa… Bunlar ne Ülkü adamıdır ne de aksiyon adamı. Sadece nefsi hazlar düşkünü müşkülpesent kalabalıklar.

Merkez iddiası komik ve havaidir. Türkiye kamplaşmanın sonunu görmeden normalleşme sağlanamaz. Akpliler, Ülkücüler, kürtçüler ve boş kafalılar (CHP) harici siyasi cenah yoktur.

Türk Devleti varoluş mücadelesi veriyor ve bazı ahmaklar hala anlamıyor. Bu vartada Devlet Bahçreli’yi eleştirmek vicdansızlıktır.

Meral Hanım ne kadar samimi bilemiyorum! Lakin etrafında bulunan birkaç isim harici yeni particilerin alayı gayr-i samimi bunu biliyorum. Eh parti zaten Ülkücü olmayacak.. bu hakta eleştirmenin alemi de yoktur!

Şimdilerde ortalıklarda dolanan o acaip parti programını bile sahiplenemediler. Ortalama sağcı “eh” falan.. feşmekan der de.. azıcık Ülkücülük ABC’si olan adam zinhar kabullenemez sözde programı.

Meral hanım.. bakınız, ancak MHP’ye zarar vereceksiniz. Milli-Ülkücü kuvveyi yek siyasi kanalda potansiyel kılmak sizin de görevinizdir. İş bu mesele Devlet Bekası ise.. ki öyle, tercihiniz ve yolunuz hala üzmeye devam eder bizleri. CHP ile ortaklık sizi hükümsüz kılar ve merkez-sağ iddianız çöker. Yani yol tıkalı Meral hanım.

Biz herkesten çok Meral hanımın yanındayız ,çünkü onu yanıltmak istemiyoruz.

Gelin MHP’ye destek olmaya devem edelim…