Bu gün 15 Mayıs, geçen yıl bu gün Tüzük Tadilât Kurultayı toplantısı için Ankaradaydık. 

Hani şu meşhur ayın 15 inden sonra her şey çok daha iyi olacak lâfı var ya Meral hanımın  Tüzük Tadilât Kurultayı için   15 Mayıs tarihi belirlenince 11 Mayısta söylediği ve müptezeller tarafından  lâstik gibi çekiştirilerek 15 Temmuz için söylenen bir sözmüş gibi tezgâhlanıp algı operasyonu yapılan meşhur "15 inden sonra her şey çok daha güzel olacak" lâfı !  

İşte tam da o gün ! 

Yargıtayın yapılmasına karar verdiği, Gemerek ve Tosya mahkemelerinin Yargıtayın kararına karşı karar vererek durdurduğu(!)  MHP Tüzük tadilát kongresine gittik, tomalar panzerlerve bir polis ordusu ve demir barikatlar ! 50 bin kişi dışarıda mahsur kaldık, içeri giremedik. Meral Akşener demir parmaklıkları yakaladı ve saatlerce bırakmayarak olayı protesto  etti. 

Böylece dünya hukuk tarihinde    bir rezalete daha imza atan ülke olduk!  

Halâ bekliyoruz  "Ey sevgili hukuk ne zaman geleceksin!" 

Ardından  azimli bir mücadele sonu tüm engelleri aşarak 19 Haziran'da ayni yer ayni salonda Tüzük Tadilât kongresini  hukukun en ince ayrıntılarına  dahi riayet ederek  gerçekleştirdik. Kongre nisap sayısını çok aşan noter tasdikli imza veren  onaylı delege  mevcuttu ve başarılı bir kongre gerçekleştirilerek MHP tüzüğünde fert hak ve hürriyetlerine aykırı maddeler çıkarılarak  tüzük  demokratikleştirilerek değiştirilip  oy birliğiyle onaylandı.

Balgat-Aksaray işbirliğinin  kolluk yargı güçleriyle  işbirliği sonucu   bir  " Sadi abi vakasıyla sabıkalı " tipin yürütmeyi durdurma talebiyle " hukuk tarihine geçecek bir rezaletle, Tüzük Tadilât Kongresi Divan Başkanının görüşleri, kongre detayları öğrenilmeden yürütmeyi durdurma kararı alınarak  askıya alındı.  "  Ve  o hakim daha sonra Ankara Adalet Komisyonu Başkanlığına getirildi şimdide HYK ya getiriliyor. " 

Bu kavga ve kaos ortamında yalnız Aksaray  değil  Balgat sakinleri  hepiniz görevliydiniz ! Sizi gidi birilerinin "At'ı alıp Üskadar'ı geçmesi " görevlileri sizi ! 
Görevinizi başardınız ve yeni dönem siyaset sahnesinde  artık bu günkü Balgat MHP si  küçük bir teferruat olarak kalacak,o da Reis izin verirse! 
Sayelerinizde beyler sayelerinizde! 
Ama size verilen görevler henüz bitmedi . Biliyoruz, Aksarayın arabasının tekerlerine çomak sokup frenleyecek güç , halâ onların ve sizin gibilerin bildiği gibi   bir tek kişide var! 
Hani  bir zamanlar abla deyip yalakalık yaptığınız  Meral Akşener'de ! 
Ve halâ atış menzilinizde hedefinizde o var! 
Çevresine , uzaktan başlayıp yakınına kadar yanındakilere saldırırken nihai ve asıl  hedefte  Meral Akşener var! 

Son dönem ağzınızdan  dökülen incilerden; Meral Akşener 60 yaşındaymış!  Peki Devlet bey kaç yaşında? Ya Tayyip bey, Deniz Baykal (!) , Abdullah Gül, geçen dönem tombaladan çıkardığınız adayınız Ekmelettin İhsanoğlu kaç yaşında?  Ha bize sorarsan yaşın hiç önemi yok! Akıl, fikir, iyi niyet, öngörü, bilgi birikimi, çağdaş dünyaya ayak uydurup Trkiyenin ve Türk'ün meselelerine sahip çıkabilme hızı ve yeteneği,   Halkının gönüllerinde bir sevgi seli yaratabilme özelliği varsa kim olursa olsun dimağen ve fiziken dik durabiliyorsa  sorun yoktur. 

Sovyetleri yıkan R. Regan'a bak, Turump'a bak , Merkel'e bak  , Bush'a bak!  Bir de  sözüm meclisten dışarı  kaliteli donanımlı genç ve orta yaş gurubu müstesna  sıradan siyasetçilik oynayan gençlere bak! Mahalle kahvesinde okey oynayan, arabesk dinleyen,   barlarda birasını  viskisini yudumlayıp diskolarda sabahlayan   gençler  illâda siyasetçilik oynayacağım diye mızıklıyorlarsa onbin kitaplık bir kütüphaneye girip  kendilerini yetiştirmeye baksınlar  o zaman baş üstünde yerleri olur. 

Türk Dünyasını ağzına almayan, Çolpan'ı, Ahmet Cevat'ı unutan, Cengiz Dağcı'yı, Uluğ Türkistan'ı  Rabia Kadir'i  anmayan Balgat sakinleri!  Meral Hanım ikide bir neden Atsız'dan bahsediyor, niçin Turan, Türkistan, Talâfer Türkmenleri diyor diye sorguluyorsunuz ya, anlayın be kardeşim anlayın artık! 

 Meral hanım Turan'cı  kardeşim Turancı , Halâ anlamadınız mı? Aynen  Atatürk gibi, Atsız gibi , Başbuğ gibi   gönlünde yalnız Türkiye Türklüğü, Anadolu değil, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan,Kazakistan,Azerbaycan,Tataristan,Kırım , Kerkük Türkmeneli, Halep Bayır Bucak, Güney Azerbaycan, Balkanlar, Sekelistan  ablanın kalbinin birer parçasıdır. 

Ve bu cümleden bütünüyle Kutsal Türk Milliyetçiliği İdeolojisini iktidara taşımak ancak Ülkücü Hareketin geniş halk yığınlarıyla kucaklaştırılmasıyla kabili teliftir. 
Yani Merkezle , siyasi yelpazenin merkez bölgesiyle kucaklaşmadan iktidar olunmaz! 

Bu tarihi fırsat  öyle sık gelmez. Asgari 50 yılda bir gelebilecek bu fırsat hareketimizin içinden hareketin 50 yıllık köklerinin içinden bir ailenin kızı, evlâdı olan ve geniş halk yığınlarınca  sevilen, benimsenen, halka dokunan biriyle Meral Akşener'le yakalanmışken bunu farkeden Türkiyemizin yanlışlar yanlışı Derin Sistemini dizayn eden güç odakları  bunu engelleme çalışmalarını başlattılar.  Siz ve sizin gibileri net bir şekilde açıkça veya dolaylı yollarla kullanıyorlar.  Açıkça kullanılıyorsanız bu işin bilincindesiniz yok dolaylı kullanılıyorsanız  önünüze konan bir takım sanal belgelerle inandırılarak kendi idealleriniz çerçevesinde hareket ettiğinizi düşünerek   farketmeden  Yanlış Derin Sisteme hizmet ediyorsunuz! 
Yalnız bilin ki bu davanın peşinde ablanın yanında binlerce bozkurtlar  ve asenalar var.  Ve bu dava asla pes etmez durulmaz, susturulamaz. 

Ne demiş büyük Akif; Yumuşak huyluysam sanmayın ki uysal koyunum

Kesilir ama , asla eğilmez boynum! 

Merak etmeyin tuzakçılar ,   Meral Akşener 2019 veya daha erken bir Başkanlık seçiminde her halü kârda Büyük Türk Milletinin tek umudu ve tek adayı olmaya devam edecektir. 

Tengri Türk'ü  Korusun
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.....