Habererk Genel Yayın yönetmeni İsmail Türk, Mavi Karadeniz Tv’ de katıldığı canlı yayında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.  

Mavi Karadeniz TV'de Gizem Fidan'ın sunduğu Milli Dalga programında canlı yayında şunları söyledi; 

“ Bana göre Meral Akşener siyasi emekliliğinin kilometre taşlarını döşüyor. 

Meral Akşener kendisinden sonra yerine gelecek genel başkanını kendisi hazırlıyor. Yalnız Meral Akşener'in buna muvaffak olacağı olamayacağı belli değil. Neden belli değil? 

1- Allah'ın hesabı var  

2 -Milletin hesabı var. 

Gündemde Buğra Kavuncu'nun lehine birtakım şeyler gelişiyor. İyi Parti’ye göre Meral Akşener'in yerine Buğra Kavuncu hazırlanıyor şeklinde kulislerde konuşmalar oluyor. Bana göre bu böyle değil diyen Türk konuşmasına şu şekilde devam etti; 

Bilerek mi yaptılar bilmeyerek mi yaptılar bilmiyorum ama orada kurucuların Türk milliyetçisi olduğunu unuttular. Kurucular kurulunda birçok isim var bütün görevlerini bıraksalar dahi kurucular her zaman tabii delegedir. Bir partide kurucu olan kişilerin büyük kongrede oy kullanması yasal haktır. 

İyi Parti'de benim oraya yakıştırdığım Türkiye'ye yakıştırdığım genel başkan adayı Biraz da kuruluş ilkelerine uyan!  

O ki Sayın Meral Akşener ‘’Kuruluş ayarlarımıza geri dönüyoruz’’ dedi. Ben Ayyüce Türkeş’in bu anlamda iyi bir Genel Başkan Adayı olacağını düşünüyorum. İyi Parti içinde konuştuğumuz arkadaşların da ayrıca Ayyüce Türkeş'i istediklerini biliyorum.” açıklamalarında bulundu.

Editör: Habererk Com