Metin2 Pvp Serverler çoklu oyuncu platformu olarak 2004 yılından beri popüler olarak oynanmakta ve kendini sürekli yenileyerek geliştirmektedir. MMORPG türünde oynanan oyun kesintisiz erişim, güçlü altyapı, kaliteli server hizmeti olarak tercih ediliyor. Kullanıcı sayısı her geçen gün artış gösteren platform üzerinde, farklı etaplardaki oyun seviyeleri yoğun ilgi görüyor. Emek, kolay, orta, zor ve çok zor seviyeleriyle her oyuncu niteliğine uygun seçenekler sunuluyor. Oyun içinde bulunan krallıklar arasında verilen mücadele ve savaş konusu etrafında gelişiyor.

Pvp Server Oyunu İçeriği Nedir?

Uzak Doğu kültürlerinden esinlenerek oluşturulan karakterlerin birbiriyle kıyasıya rekabeti oyuna heyecan ve dinamizm katıyor. Oyun başlangıcında yer alan ve başlangıç hikayesi olarak verilen dünya üzerinde insanlar, bitkiler ve hayvanlar denge, huzur ve barış içinde yaşamakta, hayatlarını sürdürmekte ve kendi gelişimlerini tamamlamaktadır. Bu huzurlu düzen ve mutlu hayat kendi dünyaları dışından üzerlerine düşen Metin Taşları yüzünden bozularak alt üst olur. üzerinde bulunan oyun içeriğinde metin taşlarının kırılması ve seviye atlaması gerçekleşir.

Metin taşları dünya düzenini ve dengesini bozarak 3 krallığın sınırlarını çizerek oyunun yeniden başlamasını sağlamıştır. 1. Seviyedeki temel oyunun amacı hayat verilen karakterlerin güçlenmesini ve gelişmesini sağlamaktır. Yaratılan ve hayat verilen karakterlerin gelişimi farklı yaratıklarla mücadele edilerek, vahşi hayvanlar katledilerek sağlanır. Her mücadele ve yenilen hayvan karakterin seviyesinin artmasını sağlar. Gelişen karakterler güçlendikçe Metin taşlarını kırıyor ve değerli eşyalara sahip olarak seviye atlaması kolaylaşıyor.

Metin2 Server Oyunu Özelliği

Seviyelerin geçilmesiyle ilerleme kaydedilen oyunun 3 ana krallığı bulunuyor. Bu krallıklar:

  • Sarı Bayraklı Chunjo İmparatorluğu

  • Mavi Bayraklı Jinho İmparatorluğu

  • Kırmızı Bayraklı Shinsoo İmparatorluğu

Oyun içinde ise Savaşçı, Ninja, Sura, Şaman ve Lycan karakterleri yer alıyor. Bu karakterlere hayat veren kullanıcılar, özelliklerine uygun olan eşyalar ve silahlarla güçlenmelerini sağlayarak yeteneklerinin ve becerilerinin artmasını sağlayarak, yaratıklarla mücadele etmelerini sağlıyor. Pvp server üzerinden oynanan metin2 oyunu dünya genelinde oynanan açık bir platformdur. Küresel olarak en fazla oyuncu kitlesine sahip oyunda sınırsız ve kesintisiz 24 saat erişim sağlanır.

Türkiye kullanıcıları da oldukça fazla olan oyun hem çoklu gruplar halinde hem de bireysel olarak oynanabilen özelliklere sahiptir. Oyun içinde diğer oyuncularla chat sistemi bulunur. Yoğun etkileşim sağlanabilen oyun içinde oyuncular arasında yardımlaşma ve seviye geliştirme yardımları yapılabilir. Gruplar içinde oluşturulan dernek veya lonca sistemleri sayesinde birlik esasıyla destek alınarak oyun oynanabilir. Oyun oynanarak para kazanma olanakları da sunuluyor.

Kaynak:

Editör: İsmail Türk