2014 yerel seçimlerinde kayıt olduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden tarafıma ihraç edildiğim ile ilgili Konya Disiplin Kurulunca karar verdi. Bu karara herhangi bir itirazda bulunmadım.

PARTİLER DEMOKRASİNİN KALESİDİR

Partiler demokrasinin bekçileri ve kaleleridir. MHP ise Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve arkadaşlarınca işgal altındadır. Parti içi demokrasi çalıştırılmamaktadır. Korkaklarla, kalleşlerle siyaset yapılmaz.

BAHÇELİ MHP'YE PRANGA OLMUŞTUR

Tek kişinin hegomanyası altında yürütülen, demokrasiyi katleden partilerin siyaset mezarlığına gömülmesi kaçınılmaz bir gerçektir. Parti tüzüğünü hiçe sayan, biat kültürünü partide oluşturmak isteyen, parti içi demokrasiyi çalıştırmayan, delege iradesinden korkan parti genel başkanlarının başkanlığında siyaset yapmak demokrasiye pranga vurmaktır. Bahçeli bu prangayı MHP'ye vurmuştur.

Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın gibi gerçek ülkücüler bu prangayı ayaklarına vurdurmamış, demokrasinin gereği genel başkan değişimi talebinde bulunmuşlardır. Kapıların hukuka aykırı bir şekilde mahkemelerce verilen karar ile kapanması sonucu Bahçeli'nin derhal MHP'den ihraç edilmesi gerektiğini siz basın mensupları ile yaptığım basın açıklamasında talep ettim.

İHRAÇ EDEMEDİLER

Sonraki süreçte benim ihracımı bile gerçekleştiremeyen parti genel merkezine hitaben beni ihraç edin dedim ama zavallılar yine beceremediler ve ben Ankara Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına iletilmek üzere Seçim Müdürlüğü'ne giderek MHP'den istifa ettiğimi resmen bildirdim. MHP'den Türkiye genelinde istifalar çığ gibi büyümektedir. Burdur il ilçe teşkilatlarında da istifalar başlamıştır. Şu anda siyasi hayatımı bağımsız Belediye Meclis üyesi olarak sürdürmekteyim.

YENİ PARTİ DOĞUYOR

Yakın bir gelecekte Türkiye Siyasi Hayatında, ekonomideki bozulmaya son veren, çiftçinin, işçinin, memurun, esnafın, sanayicinin yanında olan, Türkiye'yi daha da ileriye taşıyacak, Atatürk ilkelerine sahip çıkacak yeni bir parti doğuyor. Samimiyet, dürüstlük, sevgi ve saygının ön planda olduğu partinin kurucu üyelerini kısa bir süre sonra Tüm Türkiye öğrenecek. Şimdiden Türk Milletine Hayırlı olsun...