MHP’de Kongre talepleri gündeme gelince mevcut genel merkezin bu işin bu kadar büyüyeceğini MHP tabanının % 99 kısmının destekleyeceği akıllarına gelmemişti!

Hele hele bu işin bir millet yürüyüşüne döneceğine hayal bile edemediler! Biz bunların yani gittiğimiz illerde Meral Akşener ve arkadaşlarını binlerin karşılayacağını ortada hiçbir şey yokken yazmış, uyarmıştık. Hatırlarsanız başlarda Sn. Bahçeli dalga geçer gibi açıklamalar yapıyordu, taleplere kulaklarını tıkamıştı!

İş ciddiyete binince ilk sarıldıkları silah hakaret, tehdit, yaftalama oldu! Bu yaptıkları da ters tepti Meral Akşener’e ülkücüler daha çok sarıldı ve sahiplendi. İşte burada genel merkez panikledi AKP ile düet yapmaya başladı! Tayyip Erdoğan’ın en büyük zaafı “paralel” can simidine sarılmaya başladılar, yapılmakta olan operasyonların içine bizleri dâhil etmek için bizi yalan ve iftiraları ile ihbar etmeye başladılar! Gördüler ki Ülkücü meseleye daha çok sarıldı, korkmadı aksine yağmur, soğuk demeden binlerle meydanlar doldu, taştı...

Son iftira ve silahları bunlar partiyi bölecek yalanları devreye girdi. Normalde tecrübemiz olmasa idi bu hakaret, ötekileştirme, kovma sonucu birçoğumuzu ayrılıp gider zannettiler. Âmâ bu sefer böyle olmayacaktı. Ülkücü bu mücadelesini sonuna kadar partisinde verme kararı aldı. Şimdi el altından bir başka şey yaymaya başladılar. Mahkemeyi kazanırsak ihraçlar başlatılacakmış!

Görüyorsunuz parti kapatma, haksız ihraç, hakaret, iftira, AKP ile iş birlik yapıp ülkücüye operasyon yaptırmak dâhil her iğrençliğe başvuruldu, vuruluyor!

Partiyi bile bile küçültmek, olası bir seçimde milletin gözünden düşürecek icraatlar gaflet, delalet ve sonunda ihanetle camiaya çok ciddi zarar verecektir! Biz her şeye dikkat ederken genel merkez yetkilileri dâhil aveneleri her türlü zararı vermeye devam ediyorlar!