Yerel seçimler öncesi eleştiri yazısı yazmayacağımı, yerel seçimlerde aday olan tüm arkadaşlarımıza destek olunması gerektiğini ve en yüksek oyu almak için çalışılması gerektiğini belirtip izah etmiştim. Doğrusu da bu. Başka Türkiye yok. Biz sahip çıkmaz isek, Karabağ’daki, Musul-Kerkük’teki, Suriye’deki, İran’daki, Balkanlardaki, Rusya’daki ve dünyanın bir çok yerindeki Türkler gibi Türkiye’de yaşan Türkler de  Türküm diyemeyecek. Türkiye bir Türk devleti olmaktan çıkacak. Bunun en büyük sorumlusu ise önce biziz, sonra MHP Genel Merkezi ve MHP Milletvekilleridir. (-Hiç Kimsenin Şahsına Lafımız Yok Olamazda-)

            Ben kendime sordum? Birde siz kendinize sorun;

            -MHP Genel Merkezi sizin duygu ve düşüncelerinizi temsil ediyor mu? Beni temsil etmiyor. Bu nedenle MHP Genel Merkezini tanımıyorum.

            -MHP MYK üyelerinin tutum ve davranışları sizin duygu ve düşüncelerinizi temsil ediyor mu? Benim duygu ve düşüncelerimi temsil etmiyor. Bu nedenle MHP MYK’sını tanımıyorum.

            -MHP milletvekilleri sizin istediğiniz temsilciler miydi? Genel Merkezin tercihlerimi? Sizin duygu ve düşüncelerinizi dile getirip sizi temsil ediyorlar mı? Benim tercihim değillerdi. Genel merkezin tercihi idiler benim duygu ve düşüncelerimi dile getirmiyorlar. Bu nedenle MHP milletvekillerini tanımıyorum.

            Bunun tek suçlusu MHP Genel Merkezi, MHP MYK’sı ve MHP milletvekillerimi? Hayır asıl suçlu biziz ben kendimden de şikayetçiyim. Hala bu duruma göz yumduğum için, yanlışı görüp, değiştiremediğim için. Ya siz?

            Ülke bölünüyor, Diyarbakır’da, Berzani, Tayyip Erdoğan ve Osman Baydemir Elele. Bu görüntü kardeşlik adı altında bize servis ediliyor. Neyin kardeşliği, ülkeyi bölmenin kardeşliği, batının başarısının kardeşliği, Türk milletine yapılan komplonun, ihanetin, parçalanmanın kardeşliği. Resmi kurumlardan T.C. ibaresinin, milli andın kaldırılmasının kardeşliği. Musul-Kerkük’ten vaz geçmenin kardeşliği. Hepimiz köpürüyoruz. Birilerinin sözde bizim temsilcimiz olan MHP ve MHP milletvekillerinin birşeyler yapmasını bekliyoruz. Ama kocaman bir hiç görüyoruz. Haklarını yemeyelim birkaç gaz alma mitingi, birazda salon edebiyatıyla vatan millet nutuğu  başka bir şey var mı?

            Artık lafın ve yazının bittiği yerdeyiz. MHP genel merkezi ve milletvekilleri eğer bizim temsilcimiz ise biz asiliz. Verdiğimiz yetkiyi almasını bilmeliyiz.  Ülkücü umutsuz. Ülkücü mutsuz. Ülkücü çaresiz. Ülkücü kardeşi ile koltuk kavgasına düşürülmüş, asıl hedefi göremiyor. Yapılması gereken çok net.

            Yerel seçimlerde ülkücüler birlik olmalı, basit koltuk hesaplarını bırakmalı, bizi temsil etmeyen, tanımadığımız, MHP genel merkezi ve MHP milletvekilleri için değil; Türkiye için Türk ve Dünya Türkleri için bunu yapmalı; oy oranını en üst düzeye taşımalıyız. Bizi temsil etmeyen MHP Genel Merkezi ve Milletvekillerinden verdiğimiz yetkiyi almalıyız.

Üç hilal ve Ülkücülük MHP Genel Merkezini işgal edenlerin tekelinde değildir. Bunu MHP Genel Merkezini işgal eden; AKP’nin değirmenine su taşıyan ihanet ve hıyanet içinde olan yöneticiler ve onları orada tutan güçler bilmelidir. MHP Türk ve Dünya Türkleri için Ülkücülüğün sembolüdür. Üç Hilal hak ettiği yere gelmelidir. Artık gitmeyeceğiz. MHP Genel Merkezini işgalcilerden kurtarmanın üç hilali zirveye taşımanın hesabını yapacağız

Adı bu dava ile bütünleşmiş, ülkü ocaklarında adı besmele ile anılan abilerime, ablalarıma sesleniyorum bu vebal sizi de içine almaktadır. Bu gidişata dur diyecek hareketi yapın, yapmıyorsanız, ya da yaptırılmıyorsanız, yapacaklara destek olun. Yerel seçim sonrası,  MHP genel merkezi değişmeli, hükümet düşürülüp, erken seçime gidilerek AKP hükümeti ve işbirlikçilerine dur denilmelidir. Matematiksel olarak bu hayal değil mümkündür. Tek yapılması gereken inandığımız değerlerin, hislerimizin dediğini yapmak. Ben inanıyorum. Hep dediğim gibi tek başıma da kalsam sonuna kadar inandığım uğurda devam edeceğim. Tekrar ediyorum, Bu MHP Genel Merkezini, MHP MYK’sını ve Milletvekillerini benim duygu ve düşüncelerimi temsil etmediği için  tanımıyorum. Ya SİZ??????