MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Medya ve İletişimden Sorumlu Danışmanı ve Metin Özkan, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına katıldı.

Programda ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yolladığı skandal mektup konusunda görüşlerini açıklayan 26. Dönem CHP Tunceli Milletvekili - 27. Dönem CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol "Bu mektup resmi evraktır, bu senin 300 yıl sonrada 400 yıl sonrada devlet arşivlerine girer, ve her zaman karşına çıkar" dedi.

Bahçeli'nin Danışmanı Metin Özkan yapılmayanı yaptı ve canlı yayında büyük bir gafa imza attı.

Özkan şu ifadeleri kullandı "O mektubu gönderene girmiş zaten. Rahat olun.Yırtmış atmış, arkadaş neyi tartışıyoruz." dedi.

Bu sırada program sunucusu Hande Fırat'ın gülümseyerek yere bakması gözlerden kaçmazken, ilerleyen dakikalarda Fırat "Bir küçük özür dileyelim, az önce kullandığımız ifade için,ben tekrar etmeyeyim." dedi.

Bahçeli'nin Danışmanı Metin Özkan ise kendince açıklama yaptı "Bunun ağır bir ifadesi yok, halkımızın içinden geçeni söylüyorum, oraya girdik işte girmedik mi, biz oraya girince mektupta kendilerinin elinde patladı." dedi.