31 Mart seçimlerinde kazandığı belediyelere teşekkür ziyaretlerine başlayan MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye'ye teslimatı başlayan S-400'ler ile ilgili, "Milli Güvenliğimizin sağlam esaslara bağlanmasında memnunuz" dedi. 

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Kütahya Belediye Başkanlığı kazanan Prof. Dr. Alim Işık'ı makamında ziyaret eden Bahçeli, daha sonra halka hitap etti. 

Bahçeli, "31 Mart seçim sürecinde insanüstü bir gayret ve mücadele ruhuyla çalışan tüm dava arkadaşlarımızı ve parti teşkilatlarımızı içtenlikle takdir ediyorum.Kütahya bize inandı, Kütahya bize itimat etti, biz de ilkeli ve inançlarımıza bağlı şekilde hizmetimizi canla, başla, heyecanla yapacağız. Kütahya’yı prangalarından kurtaracağız. Teveccühünüzün hakkını vereceğiz, beklentileri boşa çıkarmayacağız. Kütahya daha güzelleşecek, daha güçlenecek, daha da gelişecek. Unutmayınız ki desteğiniz gücümüze güç katıyor, heyecanınız önümüzü aydınlatıyor. Allah hepinizden razı olsun diyorum. Başarmaktan ve Kütahya’yı hak ettiği seviyelere taşımaktan başka seçeneğimiz olmadığını buradan bir kez daha ilan ve ilam ediyorum" dedi.