Ordu'nun siyasi sahnesi, nadiren rastlanan bir olaya tanıklık etti. MHP'nin Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, partisinin il ve ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte CHP'li Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'yi ziyaret etti.

Bakan Şimşek Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti! Bakan Şimşek Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti!

Her iki taraf da sosyal medya platformu X üzerinden ziyaretle ilgili paylaşımlarda bulundu. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ev sahibi olarak yaptığı açıklamada, "MHP Ordu Milletvekili Sayın Naci Şanlıtürk, MHP Ordu İl Başkanı Sayın Mehmet Özçelik, Altınordu İlçe Başkanı Sayın Dinçer Kurucu, İl Kadın Kolları Başkanı Sayın İrem Gürsoy Yıldız, Altınordu Belediyesi Meclis Üyeleri Sayın Sezer Şentürk ve Sayın Caner Yıldız bizleri ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ziyaret sırasında Başkan Tepe'ye, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Akdeniz ve Bahadır Baş da eşlik etti.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yaptığı açıklamada, "İl Başkanımız Sayın Mehmet Özçelik, İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın İrem Gürsoy Yıldız, Altınordu İlçe Başkanımız Sayın Dinçer Kurucu, Altınordu Belediyesi Meclis Üyelerimiz Sayın Sezer Şentürk ve Sayın Caner Yıldız ile birlikte, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Altınordu Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Ulaş Tepe'yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve istişarelerde bulunduk. Allah tüm belediye başkanlarımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi