MHP ve sorumlu üyelik !.

Abone Ol

Halk TV 'de konuşan Kılıçdaroğlu aidatını ödemeyen hiç bir üye seçme hakkına sahip değildir, bir delege seçmek için öncelikle üyeliğin şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir , gercekten bir sorumluluğunun yetki ile paylaşılması gerektiğini hatırlatmıştır.

MHP bu aidat konusunu gözden geçirmelidir, il teşkilatları ilçe teşkilatları bir sürü sıkıntılar içerisinde , teşkilatçılık yapmaktadır.

Bir üye ayda bağlı olduğu inandığı partisine 5 TL veremezmi, 10 TL veremezmi , aslında sorumluluk içerisinde partisine mutlaka aidat ödemelidir.

Bir paket sigara parasını her insan ödeyebilir kanatindeyim, 5 TL hiç kimseye özel yük getirmez , fakat il ilçe teşkilatlarının yükünü oldukça hafifletecektir.

Yetkisi olanların üzerine sorumlulukta mutlaka yüklenmelidir, yetki nedir ? her ülkücünün üzerinde taşıdığı hareketin adıdır, her ülkücü harekette kendini yetkili görerek , her ortamda , ülkücü hareketi anlatıp sahiplenmesi kullandığı yetkidir.

Kimse kusura bakmasın işini bitirmek için bütün yetkililere sitem edenler, aidat sorumluluğunuda yerine getirmelidir.

Ülkücüler mensubiyet şuurunu sembolik bir aidatla taçlandırılması , aynı zamanda harekete güç vermesi demektir.

Üye aidatları mensubiyet şuurunu artırdığı gibi, hesap sorma gücünüde yükseltecektir.batı demokrasisinde her fert mutlaka sorumlu olduğu yerlere aidat ödeyerek , sorumluluğunu yerine getirmektedir.

Batıda insanlar mutlaka bir iki kitle örgütünün üyesidir , mensup oldukları kiliseye , mensup oldukları spor takımına , mensup oldukları partiye mutlaka üye aidatı ödeyerek , kongresinde veya tüzel toplantılarında söz sahibidirler.

MHP üyeleride mutlaka aidatlı üye sistemine geçmelidir ,üye olanlar seçim sırasında belediye başkan adayı , meclis üyesi veya milletvekili seçimlerinde seçme hakkını elde ederek , kendi sorumluluğunuda artıracaklardır.

MHP 'de sorumluluk paylaşıldıktan sonra , daha faydalı seçimler olacaktır , seçmede sorumluluk alanların , sandık'ta sorumluluğunu yerine getireceğine inanıyorum.

Aslında aidat demek , güç birliği demektir.

Güçlü olmak , müktedir olmak demektir , müktedir olmak inandıklarınızı yerine getirmektir.inandıklarınızı yerine getirmekte karşılığında bedel ödemektir.

Allah'a emanet olunuz 



HABİB YALÇIN