Türkiye’deki ekonomik kriz ve enflasyonla ilgili sözleri nedeniyle MHP’de Disiplin Kuruluna gönderilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy krizinde yeni bir gelişme yaşandı.

Bazı MHP’li vekiller Ersoy’la birlikte paylaşımlarda bulundu.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, vatandaşın belini büken zamları ve TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını eleştirince Devlet Bahçeli'nin talimatıyla MHP'den kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

MECLİS’TEN FOTOĞRAF PAYLAŞTILAR

Baki Ersoy’un ‘kesin ihraç’ talebi sonrası yorum yapmayan bazı MHP milletvekilleri ise paylaşımları ile dikkat çekti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın da bulunduğu bir grup milletvekili sosyal medyadan Baki Ersoy ile fotoğraflarını paylaştı.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, TBMM’de görüşmeler sırasında, Baki Ersoy ve bir grup MHP milletvekili ile olan fotoğrafını Facebook hesabından altına not düşmeden paylaştı.

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da Ersoy’un da aralarında yer aldığı MHP’li milletvekillerinin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Genel Başkan Yardımcısı Yönter’in, Atay’ın bu paylaşımını yeniden paylaşması ayrıca dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim