MHP’DE UTANÇ KAYNAĞI

 

AKP hükümetinin ülkeye verdiği en büyük zarar, içi boş üniversiteler açması ve para ile diploma dağıtmasıdır. Adalete ve hukuka olan güveni bitirmesidir. Gelinen süreçte paran var ise; istediğin mesleğin diplomasını alabilirsin, yani para ile Doktor, Mühendis, Öğretmen, Avukat olabilirsin. Hatta hukuk öyle bir hale geldiki; hiçbir üniversiteyi kazanamıyorsan parayı ver hukuk fakültesi diploması al, sonrada torpil bul hakim savcı ol…. Böyle bir ülkeden ne beklenebilir ki;

Düşünmeyen, sorgulamayan bir toplum. Tek değer yargısı var oda – PARA – Toplumda statüyü, ahlakı, söz sahipliğini tek belirleyen – PARA-

Son 4 Yılda Ülkeye Yüzeysel bakalım; Ergenekon dediler birçok kişiyi göz altına aldılar, Balyoz dediler birçok kişiyi göz altına aldılar, Şike dediler birçok kişiyi göz altına aldılar; sonra bunlar birer hileymiş dediler balonmuş dediler….. ve tabi düşünmeyen sözde üniversite mezunları ile dolu Türkiye toplumu yalnızca izledi.

Bu süreçte kamuda görev almak için Hoca Efendiden referans şart, Hakim –Savcı olmak için Hoca Efendiden referans şart, Polis Olmak için Hoca Efendiden referans şart, Kamuda İhale Almak için Hoca Efendiden referans şart…… daha neler , neler….. Sonra bir gün uyandık Hoca Efendi Terör örgütü dediler……

Kan son bulacak, analar ağlamayacak dediler, sınırda teröristin ayağına çadırda mahkeme götürdüler, keleşkofla fotoğraflayıp, ülkeye aldılar, Kobaniye törenlerle peşmerge gönderdiler ve sonra biz kandırıldık dediler…. Tabiki düşünmeyen Türkiye toplumu yalnızca izledi…. Şehitlerine ağladı…. Ağlamaya devam ediyor…..

Ancak tüm bunlar AKP hükümetinde oldu. Düşünmeyen Türkiye halkı ise yalnızca izledi… nasıl paracıklar kazanırım, suya sabuna dokunmam hesabı yaptı.

Ülkenin bel kemiği Ülkücüler ise bu süreçte ne yaptı ve yapıyor? Yalnızca kendi iç dinamikleri ile uğraşıyor.

MAHKEME SÜRECİ, YAPILAN AÇIKLAMALAR İSE MHP’DE UTANÇ KAYNAĞIDIR. GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BAŞARISIZLIĞA HAYIR DİYEN DELEGELERE AĞIZA ALINMAYACAK HAKARETTE BULUNUYOR, MHP ÇATISI ALTINDA MECLİS BAŞKANLIĞI, BAKANLIK, MİLLETVEKİLLİĞİ YAPANLARA GÜNÜMÜZÜN MODA TERİMİ PARALELCİ DİYE SUÇLANIOR.… KONGRE MAHKEME KARARI İLE ALINIYOR, GENEL BAŞKAN BU KARARI TANIMIYORUM DİYOR….

SAYIN MHP GENEL MERKEZİ, TÜM BU OLUMSUZLUKLARA KARŞI ONURLU, GURURLU, PARA İLE DİPLOMA ALMAMIŞ, AKP RANTINA KANMAMIŞ, GENEL MERKEZDEN KOLTUK HESABI GÖRMEMİŞ ÜLKÜCÜLER YETER DİYOR. SİZİN YAPTIĞINIZ MHP VE ÜLKÜCÜLÜK ADINA UTANÇ KAYNAĞIDIR. SİZİ SEÇEN DELEGELERİN YARISI AÇIK İMZA İLE BU GİDİŞE DUR DEMEK İÇİN KURULTAY İSTİYOR… BU İSTEĞİ MAHKEME KAPILARINA GÖTÜRMEK, HALA TEMYİZ SÜRECİ DEMEK MHP ve ÜLKÜCÜLÜK ADINA UTANÇ KAYNAĞIDIR. SİZ EĞER BU ÜLKE İÇİN AKP ŞART DİYOR İSENİZ; DERHAL BU ONURLU DAVAYI TERK EDİN VE ŞEREFİNİZLE AKP’YE KATILIN….

ANCAK ÜLKÜCÜ İRADENİN SİZDEN BEKLEDİĞİ, TEMYİZ SÜRECİNDEN VAZGEÇİP, İHRAÇ, DELEGELİK İPTALİ GİBİ BASİT HAREKETLERİ DİLE DAHİ GETİRMEDEN; PARTİYİ KURULTAYA GÖTÜRMENİZDİR. BUNU BUGÜNÜNÜZ VE YARINLARINIZ İÇİN YAPIN, KENDİNİZ, ÇOCUKLARINIZ TÜRKİYE VE DÜNYA TÜRKLERİ İÇİN YAPIN, AKSİ HALDE BU UTANCI SİZ VE SİZDEN SONRAKİLER DAHİ SİLEMEYECEKTİR. BU UTANCI, ÜLKÜCÜLERE VE KENDİNİZE YAŞATMAYIN… ONURUNUZLA İŞGAL ETTİĞİNİZ, HİÇBİR MEŞRULUĞUNUZUN KALMADI MAKAMLARI; YAZBOZ TAHTASINA DÖNEN SÖZDE YARGI İLE KORUMAYA KALKMAYIN….. SANMAYINKİ ÜLKÜCÜLER ARTIK ÜÇ MAYMUNU OYNAMAYA DEVAM EDECEK… OK YAYDAN ÇIKTI ARTIK HEDEFİNİ BULACAKTIR. SAYIN AKŞENER MHP, ÜLKÜCÜLER VE TÜRKİYEDE AKP CUNTASINI İSTEMEYENLER İÇİN BİR IŞIKTIR. BU IŞIĞA GÖLGE ETMEYİN, BIRAKIN KARANLIĞA BİR GÜNEŞ GİBİ DOĞSUN….