İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığında, partinin Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ve Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale ile basın toplantısı düzenledi.

Tatlıoğlu, İzmir’deki ekonomi paydaşlarıyla bir araya geleceklerini ve halkın sorunlarını dinleyip bu sorunları Türkiye’nin siyasi gündemine aktarmaya çalışacaklarını söyledi.

İsmail Tatlıoğlu’nun konuşmasının ardından toplantıya katılanlar, gazetecilerin ülke gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in performansından memnun musunuz?” diye sorulması üzerine konuşan İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, “Memnun değilim ama sana da deprem vursaydı, sel vursaydı, sana da göktaşı düşseydi sen de halinden çok memnun olmazdın. Bu sene İzmir’in yaşamadığı bir şey kalmadı. Her şey yerli yerinde demiyorum. Ciddi bir altyapı problemi olduğunu zaten biliyoruz, yıllardır söylüyoruz. Ama geride bıraktığımız yıl talihsiz bir yıl oldu. Ciddi bir deprem felaketi yaşadık, sel felaketi yaşadık.” diye konuştu.

“İTTİFAKIMIZDA BİR SORUN YOK”

İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, “ittifakı bitiyor mu?” sorularına karşılık ise, Millet İttifakı’ndaki partiler arasında sorun olmadığını dile getirdi.

CHP ve İYİ Partinin kurduğu ittifakın gayet başarılı olduğunu kaydeden Tatlıoğlu, “Millet İttifakı başarısını Türkiye’nin siyasal iklimini değiştirerek taçlandıracak. Millet İttifakı olarak bugünkü sorunlara derman, yarınlara da umut olan bir Türkiye inşa etmek için uğraşıyoruz. Tabii ki İYİ Parti olarak kurumsal yapı içinde Türkiye’yi yönetme hedefi taşıyoruz. Bu bazı hususları eleştirmemizin önünde engel değil.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim