Soner Yalçın’ın sahibi olduğu OdaTV’de garip bir gelişme yaşandı.

Paranın gücü ağır bastı ve “Milletin a..sına koyan” Mehmet Cengiz’in sahibi olduğu firmanın reklamı yayınladı.

Cengiz Holding, bu dev tesisi kamuoyuna tanıtmak için kısa süre önce yeni bir reklam kampanyası başlattı. Şirket, dev tesis ile ilgili milli ve manevi değerlerin ön planda olduğu bir reklam filmi hazırladı.

İşte tam bu noktada ilginç bir gelişme yaşandı. Mehmet Cengiz'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Cengiz Holding'in bu reklamı, muhalif internet sitesi OdaTV'de de yayınlandı.

Reklamcılık terminolojisinde "Masthead banner" reklam alanında, yani internet sitesinin en değerli alanında yer alan reklamda, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun En Büyük Özel Sektör Yatırımı Hayırlı olsun" sloganı ile Cengiz Holding Eti Bakır Mazıdağı reklam spotu yer aldı.

Peki bu reklamın ODA TV'de yayınlanması neden ilginç?

Cengiz Holding istediği medya kuruluşuna istediği reklamı veremez mi?

Tabii ki verebilir...

Ancak ODA TV'nin, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'e yaklaşımı bugüne kadar pek de sıcak değildi.

ODA TV düne kadar, Mehmet Cengiz ile ilgili yayınladığı tüm haberlerinde, 17-25 Aralık FETÖ kumpası döneminde ortaya çıkan bir ses kaydına istinaden, "Milletin a... koyacağız, diyen iş adamı" ibaresini kullanıyordu.

Şimdi tüm kamuoyu da ODA TV'nin bundan sonra yayınlayacağı Mustafa Cengiz haberlerini merakla bekliyor.

ODA TV'de, "Milletin a... koyacağız, diyen iş adamı" ibaresi bir daha kullanılacak mı, yoksa kullanılmayacak mı? Türkiye artık bunu bekliyor.

İşte ODA TV'de yayınlanan haberlerden bazıları; Tıklayınız

 

Editör: TE Bilişim