Adam olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken elinde oyuncak silahla olay yerinde bekleyen çocuk, dikkat çekti.

Olay, dün öğleden sonra İstiklal Caddesinde meydana geldi. Caddenin girişinde yürüyen bir adam bilinmeyen bir nedenle yere düştü ve başını vurdu. Vatandaşlar, adamın başından kan akmaya başladığını görünce hemen yanına geldi ve onu kaldırıma oturtarak ambulansı aradı. Ambulansın gelmesi beklenirken başı kanayan yaşlı adamın zaman zaman istifra ettiği görüldü.

Minik polis olaya müdahale etti

O dakikalarda ailesiyle İstiklal Caddesinde dolaşan polis kıyafeti giymiş çocuk durumu görünce polis gibi telsiziyle yardım istedi. Henüz 7 yaşında olduğu öğrenilen çocuk, adamın düşüp başını vurduğu yerdeki kan izlerinin önünde elindeki oyuncak silahla beklemeye başladı. Minik polis zaman zaman belindeki telsizi çıkartarak ambulansın olay yerine gelmesi için anonsta bulundu.

Çocuk kendisini görüntüleyen basın mensubuna, “Sen de çekim yapmayı bırak!” demeyi de ihmal etmedi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamı ambulansa bindirerek hastaneye kaldırdı.

Minik polis ise yoldan geçenlerin üzerine basmaması için kan izlerinin olduğu yerde durmaya devam etti. Caddede yürüyen vatandaşlar ve turistler ise şaşkın gözlerle minik polisi izledi.

Editör: TE Bilişim