Muğla İYİ Parti İl Başkanı Metin Ergün'e merkezde,  ilçelerinde tepki çığ gibi büyüyor.

Ahbap çavuş ilişkisinde olduğu insanları göreve getirmek için, halen görevde olan İyi Parti'nin kuruluşunda, bulunmuş, çile çekmiş, emek vermiş, insanları küstürmek iftira ile karalamak veya görevden aldırmak, çabasının sonucu ilçe başkanını onurlu bir duruş gösterdi ve 30 kişilik yönetim kurulu istifa etti.

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek ve 30 kişilik yönetim kurulu görevlerinden istifa etti. Yaklaşık 2 yıl önce kongre ile başkanlığa seçilen Suat Aybek ve 30 kişilik yönetim kurulu, İyi Parti Fethiye İlçe Yönetimi olarak görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar. Başkan Suat Aybek, “Gördüğümüz lüzum üzerine İyi Parti Fethiye İlçe Yönetimi olarak görevimizden istifa etme kararı aldık. Konuyu il başkanlığımıza iletiyorum” dedi. 

GÖRDÜĞÜMÜZ LÜZUM ÜZERİNE 

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda da Başkan Suat Aybek ile 30 kişilik yönetim kurulu görevlerinden istifa etti. Suat Aybek ve yönetim kurulu üyeleri parti ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyip, istifa kararını açıkladılar. Başkan Suat Aybek, istifa açıklamasında; “2017 yılında zor şartlar altında partimizi kurduk. Çok değerli arkadaşlarımızla partimizi bugünlere getirdik. Bu 2 yıllık süreçte 2 büyük seçim geçirdik. Biz partimiz adına gerekli mücadeleyi yaptık. İlçe yönetimimize ve partimize üye olan herkese teşekkür ediyorum. Geldiğimiz noktada gördüğümüz lüzum üzerine yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu olarak istifa etmeye karar verdik” dedi. 

İL YÖNETİMİNE BİLDİRDİK
Aybek, “Yeni gelen yönetimin elini kolaylaştırmak için bu kararı aldık. Onlar da rahat etsinler. Biz 2 yıl boyunca Fethiye halkı adına düzgün vazife yaptığımıza inanıyoruz. 30 kişilik yönetim kurulu olarak görevimizden istifa ediyoruz. Daha önce ayrılan arkadaşlarımız olmuştu. Bu kararımızı da il başkanımıza ilettik” diye konuştu. 

MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ 
Başkan Yardımcısı Durmuş Oran ve Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Yıltır, “Biz bu partiye çok büyük destekler vererek geldik. Umudumuzdan yitirdiğimiz hiçbir şey yok. Biz bu partide iyi hizmetler verdik. Biz sadece görevimizden istifa ediyoruz. Parti içinde mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini kullandılar.